Sziasztok,jó reggelt!
Ú de aludtam mint akit agyonvertek...
Este jól felidegesitettem magam anyuval,felhivtam őket a gyógyszer miatt..be van készitve adagolóba,mondom,nyitva is hagytam a kis ajtaját hogy azt adja oda apunak...egyszerűen nem akarta megérteni,négy szem gyógyszer,de azt mind oda kell adni?Egyszerre,vagy egyenként?de van három kerek meg egy hosszú,add már oda neki...vigyél vizet is..jaj ő úgy fél,nem tudja nem tudja,mit nem tudsz add már oda neki azokat a gyógyszereket vegye be,vigyél vizet is...jaj ő inkább elmenne világgá,nem tudja,mondom mit nem tudsz vedd ki add oda...de melyiket,mindet,ő még olyat nem hallott, hogy ennyit bevenni,add már odaaaaa!Kiorditottam a tüdőm...nem tudom mit csináltak végül,de anyám kikészitett teljesen..ennyit ne lehessen rábizni...ugyanazok a gyógyszerek vannak reggel és este is,csak este van egy plusz tabletta,reggel három,este négy...ennyit ne lehessen megjegyezni..Apu meg nem képes felülni hogy bevegye, fekve issza a vizet,torkára szalad,fuldoklik,megőrülök ,komolyan mondom...fordulj legalább oldalra,ne hanyatt igyad...ülj feljebb,reggel a nővérrel szépen felült,nem értem ő is mit akar..de nagyon kezd elegem lenni mindenből!Hamarabb kikészülök én igy,teljes idegösszeomlás lesz vagy agyvérzés...anyura már kiabáltam,annyira értetlen volt,csak sirva ismételgette hogy ő elköltözik,el ő nem birja ezt tovább és ő meg is fogja próbálni hogy elköltözzön!Ott vagyok szinte folyamatosan,egy kicsit magára van,vége! nem akar ott maradni apuval..nem akar csinálni semmit,körülötte,nem tud semmit,nem ért semmit,de nem is figyel oda ha mondom neki,..mondtam beutaltatom kezelésre ha igy viselkedik..még azt mondta nekem,hogy azt te csak gondolod...Mondtam,nem ,azt Te gondolod,hogy nem!Neked ideg alapon kezelés kell,nézz magadra hogy viselkedsz!Hisztizik,sir ,picsog,szipog, ő nem,ő nem..ő fél,ő igy,ő úgy...esküszöm,azt hittem összeszidom az este telefonon...
munkám van,nem tudok folyton ott lenni,apu meg ki van szolgáltatva ott neki,és nem kap ellátást ha nem vagyok ott...Fogalmam sincs mit csináljak..nagyon kellene valami segitség..és nem tudok senkit szerezni...