Jó reggelt mindenkinek!
Fáradt vagyok,tegnap olyan soká érkeztem haza,reggel óta a szüleimnél voltam,épp csak ettem,lezuhanyoztam és lefeküdtem,éjfél után felébredtem, hogy éhes vagyok...felkeltem májkrémes kenyeret kentem,fél egykor éjjel ettem...Ma még húzós napom lesz,remélem ezen is túl leszek..megint megyek,viszek enni apunak és kiváltom a gyógyszereit ,amiket irt az orvos tegnap..Kikészitem neki az adagokat,remélem rendesen beszedi..nem birok egész nap ott ülni ,más intézni valóim is vannak...
A macskák is megvannak bolondulva,állandóan verekednek,murnyognak,rosszul aludtam...
Lassan egyáltalán nincs időm magamra,folyton a szüleim után kell rohangálnom..itthon minden intézendő dolgom háttérbe van szoritva..még most sincs egy székem a lakásban,nem tudok leülni miközben eszem,mert egyszerűen nem volt időm utána járni hogy vegyek pár széket...
Remélem a sok gyógyszer ,amit felirt az orvos segiteni fog,megpróbálom kiváltani,tegnap ugyanis a patikában ahova bementem útközben,csak egy volt meg a hat közül ,amit felirtak...
Ma még megyek és elrendezem,lemosdatom,bár felülni sem bir,alig tudom feltámogatni,mert elengedte magát teljesen...a vérnyomása is kicsi,szapora a szivverése és kihagy egy egy ütemet,antibiotikumot s kapott,étvágyserkentőt,meg a vizeletre is valamit,és a szivre is...
ennie kell naponta 5x,6x,amit nem tudom hogy oldok meg ,hiába viszek ételt,ha anyu a kapuban ácsorog kinn,nem pedig mellette ül és ápolja...
Tegnap elmentem a boltig,mire visszaértem,persze megint kinn találtam anyámat a apuban,a szatyromat amit otthagytam,a bevásárolt dolgaimmal,kirámolta,elpakolt mindent úgy hogy még a szatyrot is alig találtam meg...Aztán ártatlanul bizonygat ,hogy ő nem volt,ő nem csinálta,ez hogy került ide,ő nem tette oda...Neki is nagyon kéne valami kezelés...de hiába mondom azt is,hallani sem akar róla,ő nem érzi,neki semmi baja...mikor mondom,hát figyeld meg milyen hülyeségeket csinálsz,akkor,folyton azt mondja mert tele a feje a sok gonddal,ne csodálkozzak rajta..
Fogalmam sincs,mi lesz ,vagy meddig birom még,én is...a hét második felében nem is érek rá menni oda,dolgozom,minden nap...