Szervusztok!
Nemrég értem csak haza,munka után persze mentem a szüleimhez,aput megint lecseréltem,megmosdattam,vittem fincsi kolbászt neki,azt kivánt,de csak nagyon keveset evett belőle,igaz az infúzióban benne van minden,és kapott valami protein,italt is,amiből már kettőt megivott...
Ma kétszer is elpityeredett,ami egyáltalán nem jellemző rá,olyankor eltereltem a szót másfele,aztán aludt is egy sort,mi meg mostunk anyuval,rengeteg a mosnivaló utána,későn jöttem meg ma is de holnap nem is megyek sehova,főznöm kell,ma csak hirtelen sültkrumplit ettem,meg vettem csirkenuggets-et azt sütöttem mellé,paradicsom salátával.
Reggel,jól bevertem a térdem egy korlátba,lépcsőkorlát volt,mostanra szép lila lett,meg kék,kicsit meg is dagadt és fáj rendesen...
Remélem ha pihentetem kicsit majd rendbejön,már késő jegelni,egész nap igy volt...
Rájöttem,hogy a billentyűzetemmel van valami gond,az kavar a gépnek be,,lehet már ideje kicserélni?jó régi...
Most is ugrál néha egy egy billentyűnél megugrik a sor.
Apu persze most is nagyon gyenge,de érdekes módon a bőre elkezdett kisimulni,tegnap még teljesen pergamenszerűen száraz volt és ráncos,még a hátán is,lógott,mára kisimult,még az arca is kapott egy kis szint..nem olyan sárga,sápadt!Az infúziónak van hatása,még csak egyet kapott,van még négy...két liternyi...Remélem mégis valamennyire javulni fog,legalább hogy felkeljen az ágyból...