Válasz: Társalgás

Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap későn értem haza,munka után még fodrásznál is voltam,nagyon lenőtt már a hajam,rendbe kellett tenni,utána a napot a szüleimnél töltöttem,aput felültettem,lemosdattam,kicseréltem alatta mindent,ugyanis ,pelenkát hord,ezt már évek óta,de most már nem tud felkeni wc-re sem...szörnyű,nem részletezem,készitettem ételt neki,teát,evett,ivott,vettem vitamint,Aktimelt,csokit,mert azt szeretett volna enni..Hiába könyörgünk neki hogy hivhassunk orvost,mentőt,nem engedi,nem fáj semmije azt mondja,Nagyon nyugodt és még vicceket is mondott,az esti Sas-kabaréból...ő már megbékélt a sorsával és nem akarja az időt húzni,azzal hogy kezelgessék...viszont igy nekünk anyuval szörnyű..anyura semmit nem lehet számitani,teljesen össze van zabvarodva,fél és sir folyton,semmi segitségre nem számithatok a részéről...apu meghagyta nekem,hogy temetést nem akar,hamvasztassam el...tudjátok milyen szörnyű ezt igy megigérni?
Alig aludtam éjjel,folyton felébredek és rá gondolok..sokat alszik,tegnap olyan nyugodt volt miután megmosdattam,tisztába tetem és evett,fogtam a kezét ,ott kértem,hadd hivjak orvost hozzá...azt mondta nem tud az semmit csinálni,nem kell...nem lesz semmi baj.Anyunak felirtam a sürgősség számát,meg alá az enyémet,ha bármi történik hivjon rögtön..
Ez megint egy nagyon nehéz időszak...és ki tudja meddig fog tartani..
Mosógépem még mindig szét szedve ,tegnap nem ért rá a szerelő,talán ma jönni fog...
Majd jelentkezem mikor tudok...