Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka! Az alvással én is kínlódok, nehezen tudok elaludni este. Pedig a kutya vagy két hete nem ugat. Nagy dolog történt. A szomszédban az öreg néni nem jól viselkedik. Összetört mindent éjszaka, állandóan tör, zúz, így a lánya itt alszik. Ezért a kutya, hogy van gazda csendben is van éjszaka, még nappal is addig, még itt tartózkodik a lánya. De Ő meg kivan teljesen, panaszkodik, hogy egész éjszaka semmit sem alszik az anyja miatt. Már két hete megy ez a helyzet, látni is rajta, hogy nincs kipihenve. Nem vagyok rosszindulatú, de legalább megtudja, mi az mikor mi sem alszunk a kutyájuk miatt hetekig. Egyébként sajnálom, mert nem tudja otthonba sem betenni, 96 éves, nem fogadja senki sem. Ez meg a lányát készíti ki. A bumeráng sajnos mindig visszavág!
Mi s voltunk szavazni, ebéd után mentünk. Most már csak tv-t nézünk és pihenünk.
Lia! Sajnálom a szomszédot, nyugodjon békében!
Finom ebéd volt Nálatok is! Itt sertéspörkölt volt, most krumpli pürével, holnap főzelék lesz mellé. Levest meg húslevest főztem, karajcsontból s füstölt oldalasból vegyesen.
Ancsa! Remélem a szülőkkel és Veled is minden rendben van!