Jó reggelt mindenkinek!
Felébredtem a jelzés előtt,úgyhogy fel is keltem,kávéztam,reggeliztem..most már nagyon rá kell álljak az evésre,mert nem maradt több lyuk a nadrágszijamon.. 
Tegnap is szinte egész nap kimaradt az étkezés,annyit mászkáltunk,a barátnőmmel,reggeltől,késő délutánig bútorokat néztünk..végül sikerült kiválasztani egyet,ai 30% engedménnyel volt a Lems-től,csak épp nem volt készleten...úgyhogy megrendeltem és várnom kell rá vagy hat hetet...igy kifizettem előlegbe a felét,bár csak 3 százalékot kértek.
Mosogatót is rendeltem hozzá,kereket..amit belevágnak a konyhapultba,hazaszállitják,összerakják és fel is fogatják a falra is a felső részeket,3 év garancia van a bútorra ha karcolódna vagy ilyesmi...
bézs-wenge szin kombináció,fényes,ez tetszett a legjobban.A Brico -ban még egy asztalért is ha hazaszállitják ,fizetni kellett külön,és embert biztositani, aki lerakja az autóról,meg felviszi,mert azt sem teszik meg...
Úgyhogy tegnap is 5 óra lett mire hazakeveredtem,reggel 10 től...akkor ettem utoljára,meg két perecet út közben.Ez most már nem mehet igy,mert fogytán az erőm...ma ha hazajövök a munkából,főzök...kivettem darált húst,fasirtot sütök,krumplival,a levesem is elfogyott,de azt holnap akarok nagyobb fazékkel,tárkonyos pulykaragu levest,mert szombaton apunak is vinnék...arra kell mennem.Tegnap még bérletet is váltottam,ezentúl sokat fogok tömegközlekedni.
Lassan nem marad már takaritani meg rámolni valóm,úgyhogy a konyhára a főzésre tudok fókuszálni,és az evésre...sokat fogytam...de két költözés után...valahogy nem csodálkozom...szerencsére nem betegség miatt mint két éve,akkor is kb ennyit fogytam,de akkor gyengének,töröttnek éreztem magam...és étvágyam sem volt...most érzem sokszor hogy éhes vagyok,korog a gyomrom,de nincs időm,vagy túl fáradt vagyok..inkább egy kávét iszom,és folytatom...de most már nem kell kapkodnom,és ügyelek hogy visszaszedjem a kis kilókat...Amit tudtam megoldottam...egyelőre ennél többre nem vagyok képes...lassitanom kell...