Válasz: Társalgás
Szervusztok!
Halihó itt vagyok ,ragyogok,van netem itt is végre,a másik helyen pedig ma visszamondtam,persze jó kis büntetést kellett érte fizetnem,de nem hagyhattam ott,hogy más használja én pedig fizessem a bérletet.
Tegnap sikeresen helyre raktam mindent,a szállitók profik voltak,semmire nem kellett rátegyem a kezem,itt pedig csak irányitottam őket,mint hova tegyenek,3 óra a ltt mindennel elkészültünk.aztán átjött a Marika barátnőm,az a jó,hogy itt lakik a közelben és két napja jön és segit amiben tud,bár tegnap mire átjött szinte készen is voltam a szobával.
A macskák viszont megsinylették az újabb költözést,valójában csak Bitta,Poci feltűnően jól viselte,de Bitta pörgött,forgott és vergődött a dobozban és éktelenül nyávogott,mig kihordtak mindent a volt lakásból,aztán az autóban már nyugodtabb volt,itt pedig kiengedtem őket a fürdőszobában,ott nagyon csendben el voltak mig befejeződött a felhurcolás..
Imádják az új helyüket,nagyon jó kilátásuk van az utcára,nagy a forgalom sok érdekesség,hármas ablakok,és szita ,biztonságban is vannak,és fák is vannak előttünk,madarak,nagyon érdekes nekik...
Tegnap este megfürődtem ,végre lemostam magamról meg a hajamból azt a büdös,koszos,rozsdás vizet,tisztának éreztem magam,és pizsamában ,egy nagy pohár gyömbérszörppel üldögéltem az új kanapémon,a két macska mellettem,elnyúlva kényelmesen,békésen aludt,én pedig a sötétben ,a redőnyök alól beszűrődő fényben,olyan határtalan boldogságot éreztem,amit már nagyon sok év óta nem...az ablak előtt van egy utcai lámpa,szépen bevilágitja a szobát,ami nagyon jó mert utálom a tök sötétet,a konyhában reggel pedig villanyt sem kellett gyújtanom a kávéfőzéshez,annyira bevilágitott...
A szüleim sajnos igen...messze vannak,villamossal át kell utaznom a központon,hogy eljussak hozzájuk,épp ezért bérletet is akarok kivenni,de ma már voltam is náluk,apu nagyon örült és vittem üditőt meg krémest is neki.
egész jó étvágya van,hagytam egy nagy lábas csirkepaprikást,most fogyott el neki...hétvégén megint járok arra mert megyek munkába,bemegyek megint.
Ez itt az új kanapém,letakartam mert Bitta előszeretettel karmolássza,megvárom mig leszokik róla...
Itt pedig a kedvenc helyük a cicáknak,nagyon szeretnek nézelődni innen.
Holnap megyek konyhabútort keresni...ha sikerül venni lefotózom az egész a lakást,mert akkor már rend lesz benne! ![]()