Szervusztok,megjöttem,benézek és szaladok fürcsizni.Hazaérve gyorsan bundáskenyeret sütöttem és teát főztem aztán láttam nincs citromom bele,úgyhogy rumos lett...Vettem egy füstölt csülköt a piacon,abból lesz leves,holnap,aztán kiveszem és lesütöm egyben igy meg van oldva a leves is ,a második is...Voltam benn a szüleimnél,most meg itt mérgelődök,hallgatom a tv-t,Atti nézi a hirekben mondják minden drágul,mert megugrott a dollár értéke,igy az energia,a fűtés,az áram,az üzemanyag,még a citrus gyümölcsök is,minden amit dollárban üzletelnek...Ez most nagyon jó hir igy az év végére!
Úgy döntöttünk,szerdán átugrunk Berettyóújfaluba,van ott egy kis hentes,nagyon finom hurka és sütni való kolbász van nála,régebben mindig ott vettük,megyünk bespájzolunk,belőle,ha kapunk,meg ugye attól is függ menyi az ára,mert tavaly óta nem voltunk és nem tudjuk.
Nagyon ügyesek vagytok,hogy igy haladtok a takaritással,az ablakokat nekem is meg kell mosni,de már csak megvárom mig kapom a szabit.
Klárika!
szerintem a kis Nóri simán ki fogja nőni ha csipőproblémája van,nagyon jó hogy észrevettétek időben.
Lia!
Idegbajt tudok kapni mikor valami nem klappol,mikor valamit nem lehet beinditani,vagy megcsinálni vagy csöpög vagy nem zár rendesen!És mindig akad valami ami elromlik a legrosszabb időpontban!
Ilona!
Ki fogom próbálni igy vajasan a tejberizst még sosem csináltam igy!
Na most viszont rohanok,vár a kád!Pusszancs!