Válasz: Vendégségben Ilonánál
Sziasztok!
Remélem már fog sikerülni!
Levente és Ibolya csokikrémmel kérték a tortát, ezt szeretik a gyerekek! Levente F-14-es vadászgépet kért rá.

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Sziasztok!
Remélem már fog sikerülni!
Levente és Ibolya csokikrémmel kérték a tortát, ezt szeretik a gyerekek! Levente F-14-es vadászgépet kért rá.

Ibolya jégvarázs tortát kért! Ő is megmondta, hogy Elza hercegnő, Olaf és a hapcizó hóembereket kéri a tetejére!

A Levente tortája szeletben, diós, kakaós és sima lapok voltak sütve. Az Ibolya tortája sima piskótás volt.
Készen van a szemüvegem sajnos keretet vennem kellett egyet. Ez az, ezzel távolra látok. Az olvasóm, az régi keret abba beletudták tenni az üveget.
A frizurámat is megcsináltattam a szülinapra, jó rövidre vágattam. Ilyen lett, csináltam már egy szelfit is magamról!

Szuperek a torták,azt a szeletet meg is tudnám enni simán,ki vagyok éhezve egy kis édességre...Nagyon jól áll a szemüveg és a frizurád is nagyon tetszik,csinos és szép vagy!
Ancsa!
Köszönöm ezt a sok dicséretet! Van egy jó fodrászom, mikor ide kerültem férjhez azóta ismerem. Ő vágta le még a nagyon hosszú hajamat, már majdnem ráültem! Mindig hozzá járok, nagyon jól dolgozik, egyidősek vagyunk. A hajad ha rendben van, akkor már félig készen is vagy, utána jöhet a ruha stb. a nagymamám mindig azt mondta! Kicsit ki kellett volna sminkelni magamat, de nem volt kedvem!
A szemüveg nagyon jó a szeme sem fáj és a fejem sem ! Remélem rendbe fog jönni majd mennem kell vissza az orvoshoz, ha rosszabbodik, akkor hamarább.
Ilona.
A torták gyönyörűek,Te igazán csinos vagy,jól áll a szemüveg is.
Ilona!
Csuda ügyes vagy! Szuper lett mindegyik torta! Gyönyörűen tudtad szelni Levente tortáját! El tudom képzelni, hogy mekkora örömet is szereztél az unokáknak velük! 
Nagyon csini vagy, jó a frizud és a szemüveged nagyon tetszik nekem is! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál