Sziasztok!
Már bekukkantok sütés közben. Most sütöm a piskótákat, 3 x 5 tojásból. Ez a hét borzasztó volt eddig sok munkával. Már akartam jönni de annyi időm sem volt, hogy benézzek. A medencéből a vizet kedden elkezdtük leengedni, de csak jöttek a vendégek egymás után. Hogy mi volt, nem tudom de annyira jutottunk hogy félig ment le a víz. Közben eltörött a cső, folyt az udvarra, volt kapkodás. A férjem már bosszankodott, hogy minek is kellett ma hozzáfognunk! Semmi nem sikerült! Másnap kezdődött elölről, még elrendeztük volt délután 4 óra. Jól elfáradtunk, ezután elkezdtem csinálni a tortára a díszt, vadászgép F-14-est kért az unokám. Már ma színezni fogom, mert eddig száradni kellett a szárnyaknak. Még a kereke sincs felragasztva, de hogy fogom kivitelezni még nem tudom? Csak sikerül majd valahogy az összerakás!
Ma este jönnek haza, itt ünnepelnek, mert itt vagyunk sokan, és a másik mama is 20.-án született. Igaz hogy 20.-án született de a gyerek barátjának van 21.-én meg Ibolyának is és oda is elszeretnének menni. Van nekik is elfoglaltságuk rendesen, még minden hétvégén szülinapra ment az unokám, így Ő is visszahívja majd ott 29.én. Mi is megyünk a jövőhéten Ibolyát is köszönteni hétvégén.
Délután töltöm meg és majd holnap díszítem délelőtt, ha jut rá idő akkor azt is megcsinálom ma. Ja és közben elfelejtem, hogy még körtéztünk és barackoztunk 36 üveggel lett vegyesen, ma még kaptunk megint egy láda barackot. Ezt fogalmam sincs mikor lesz berakva?
Ha sikerül jönnöm még a hétvégén, akkor benézek. addig is Mindenkinek egy nagy ölelés!!!