Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek szép estét kívánok!
Kicsit késve, de annál nagyobb szeretettel az ünnepelteknek Klárika, Ancsa és Lia Dávidkának kívánok nagyon boldog születésnapot! Zsombornak meg boldog névnapot!
Túl vagyunk a nehéz időszakon, de még mindig nem térünk magunkhoz., még kell idő hogy minden rendben legyen megint.
Már tegnap akartam jönni de elromlott a gépem, még mindig a kakaó hatása alatt volt. Most már vörös lett a monitorom. Tegnap vettünk egy hp gépet, remélem jó lesz, a régit drágán csinálták volna meg. Fel van telepítve, de még mindig kell rajta ezt, azt csinálni. A férjem segített hogy legalább be tudjak jönni a fórumba, majd holnap folytatja tovább amit még kell rajta csinálni. Igaz szokatlan egy kicsit, de majd megszokom.
Margitka! Remélem a derekad már javulgat! Azért majd megpróbálok vissza olvasgatni, mert elég sokat írtatok azóta.
Klárika! Eleinte olvastam a fórumot annyira képben vagyok hogy az unoka megszületett, még ott írtam, de utána már nem tudtam jönni.! Láttam a képet róla, annyira tündéri, gyönyörű kislány! És milyen szépen fejlődik!
Lia! Biztosan jók sikerült az utazás Londonba és gyönyörű napokat töltöttetek együtt. Majd megnézem a képeket csak legyen egy kis időm.
Ancsa! Remélem Ti is jól vagytok, beleértve a szüleidet is!
Képet megint meg kell tanulnom ezen a gépen hogy is kell berakni megint.