Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Margitka!Mielőtt hozzáfognék a munkához bekukkantok ide először. Én nem tudom, de most nagyon sok program és munka összejött nekünk egész nyártól kezdve. Igaz a gyerekektől nem is tudtunk semmit csinálni, Ők voltak most az elsők, de majd most bepótoljuk lassan.
Egy adag ruhát már betettem a gépbe, közben átjött az egyik szomszéd hozott barackot. Azzal kezdjük, hogy most ezt rakom be télire. Mondta, hogy még hoz, mi is adtunk körtét amit szeretnek eltenni télire. Itt most is esett az eső, sajnos a medence még kint van, várjuk a jó időt és tesszük el. Az is egy egész napos munka még szépen kitakarítjuk.
Mi már éjjel egy órától alig aludtunk valamit. A hidegfront is meg a kutya! Már lehet hogy főzök egy kávét, nehéz lesz egész nap, de ebéd után beiktatunk egy kis pihenőt. Szerencse hogy ma nem kell főzni mindenből van maradék.
Neked is jó munkát mára, majd közben benézek egy kicsit.
Lia! Jó volna nekünk is leadni egy pár kilót, de nagyon nehezen megy! Hiába nem eszünk sokat, de mégis mennek a kilók, igaz a férjem most adott le egy pár kilót, kérdeztem is hogyan csinálja, nem értem mert látom hogy mit eszik! Mozognunk kellene többet, be is terveztük hogy ha jó idő lesz kimegyünk a Tátrába, már nagyon hiányzik a hegymászás!
Ancsa! Remélem a szüleid jól vannak! Olvasom, hogy sok a munka, feladat Nálatok is! Szorítok én is, hogy legyen minél előbb jó irányba változás!