Sziasztok!
Jó későn értem ide! Délután leültem a gép mellé, de kétszer is vendégek jöttek, abba kellett hagynom az írásom. Most már egyedül vagyunk, így most gyorsan még bekukkantok.
A hétvége nagyon zsúfolt volt!
Szombaton itt nagy buli volt, megrendezésre került mint minden évben a búcsú, melyet kint az erdőben tartják. Egész napos programokkal. Nagy Feró és csapata léptek fel, aztán táncosok, énekkarosok, különféle mutatványokkal, borszenteléssel, misével , versenyekkel, stb. Este a férjemék zenéltek, vagy zenéltek volna, de mire összeszereltek, elkezdett cseperegni az eső, utána meg annyira szakadt, hogy nagyon gyorsan le kellett takarni a hangszereket. Vártunk egy órát, de nem állt el, így összepakoltunk, mert a színpad nem volt fedett. Remélem jövőre megcsinálják fedetté, már eddig is meg kellett volna. Jól eláztunk, hiába volt esernyő, Így megvacsoráztunk, és hazajöttünk.
Margitka! A számítógép csütörtökön lesz kész, remélem! Miskolcra megyünk érte, meg a szemüvegem is. Láttam, hogy voltatok fürdeni nagyon csinos vagy! Sok finomságot sütöttél megint. Mi beraktunk 10 üveg körtét, ennyi érett meg most. Majd folyamatosan tesszük el. Remélem, már kevesebb munkám lesz, és többet tudok itt lenni. 20, és 21.én jönnek a születésnapok az unokáimnak, arra még tortát kell sütni.
Éjszaka 2 órakor és 6 órakor felhívott valaki, de reggel vettem csak észre. Még jó, hogy nem vettem fel, furcsa telefonszám volt. Miket nem csinálnak egyesek, az ember esze megáll!!!
Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok!