Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,033 1,034 1,035 1,036 1,037 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 

Jó reggelt mindenkinek!
Jól aludtam,mikor megébredtem hajnali 4 volt,még visszaaludtam majdnem hatig...
Már iszom a kávém és készülök a dolgomra,ma is van elég...aztán majd délután pihenek.
Be kell vásárolnom hétvégére a szüleimnek,aztán itthon is kell valamit főznöm és megkivántam az almás pitét,és folytatom a takaritást is..ja és apunak lecsót kell főzzek..majd jövök,kellemes napot mindenkinek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét! ![]()
Mi hajnali 3 óra után felébredtünk, de csak egy kicsit voltunk fent, és még mindketten el tudtunk aludni, csak 6 órakor ébredtünk meg. Jól is esett. Most viszont kávézunk, és majd ajtókat kell lemosni... Most összeszámoltam, 12 db van... Abból már a mi hálónkban az emeleten az erkélyajtót rendbe tettem... de a többit át kell mosni, törölni... Nem fogok ma sem unatkozni,aztán porszívózás... De mindezek előtt szedünk össze még a kertben paradicsomot, paprikát, hagyma van idebent... mi is főzünk lecsót.
Most, hogy olvastam az almás pitét... hát azt is megkívántam... Alma is van a fákon, és alatta is még.... lehet, hogy délután sütök én is egy kisebb tepsivel.
Neked is jó munkát és sikeres napot! 
A telefonbeszélgetés megtörtént anyukámmal. Aztán az előbb kint voltam a kertben, összeszedtem a 2 fa alól az almát, lesz pite! Mégpedig a gáztepsiben sütök most mégis, mert bőven találtam... de majd csak délután sütöm meg:

Kukucs... 
Ma is megsütöttem a krékert a fiam kérésére, mert a hétvégére programja van, és vihet magával így egy kis nasit is az útra:

Na az almás pite annyira felcsigázott, hogy neki is álltam a lecsó megfőzése után. Meg is sült, kihűlt már, most vágtam fel belőle, és teszteljük épp. 
Hoztam ide is:

Sziasztok.
Ma dolgoztunk.,utána volt intézni valónk.Ebédünket a férjem főzte,zuzapörkölt,tarhonyával,finom volt.
Margitka.
Nagyon csinos vagy,jó kis kiruccanásotok volt és sikeres is, igazán jó áron vettétek a fürdőruhát.
Nagyon finomakat sütöttél,az almásból vennék,de ma nem szabad. ![]()
Szia Lia!
Ma mi is egész nap lüktettünk. Rendben vannak végre az ajtók is... Most már ma csak pihenésről lehet szó!
Éppen most nasiztunk a férjemmel az almásból. Tényleg jól sikerült. ![]()
Holnap én is folytatom a rámolást,úgy is esős időt mondanak.
Jó pihenést kívánok.
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

sziasztok,jó reggelt!
Jól aludtam egyszer ébredtem meg,fáztam kicsit,a nyitott ajtó mellett!
Már a kávém iszogatom,lassan készülődöm,később világosodik,ma munka van.Majd leszek.
Margitka,küldjél pitét nekem is,én nem sütöttem végül a piacon egy pékségben vettem egy almás meg egy túrós rétest magamnak! ![]()
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét! ![]()
Mi tegnap jó időben lefeküdtünk. Bár a férjem még nézte a tévét a hálószobában egy kis ideig, de végül hajnali 4 óráig meg sem ébredtünk... akkor egy picit esett az eső, de csak a férjem hallotta, én előbb elaludtam utána... aztán még 6 óráig aludtunk egy jót mindketten.
Ma borsóleves lesz, lecsó és süti is maradt bőven. Úgyhogy ma is idebent szorgoskodhatok...
Na azért legalább vettél magadnak 2 szelet rétet... Nyisd az ablakodat,küldök "fénypostán a pitéből!" ![]()
Nagyon be van borulva, biztos fog ma esni még... De ezt már előre meg is jósolták....
Megiszom én is a kávémat, most is előbb ide a géphez kanyarodtam, pedig érzem az illatát...
Akkor jó munkát Neked is! 
Sziasztok,megjöttem!
Nagyon jó kis nap volt,csak fülledt nagyon...esőre áll,felhős de mégis meleg...most épp paprikás krumplit főzök házikolbásszal,még van zöldbableves,de holnapra karalábét tervezek...Mosni is kell...de Bitta épp a gép tetején alszik,inkább most nem zavarom! ![]()
Lapok Previous 1 … 1,033 1,034 1,035 1,036 1,037 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás