Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Lia! Először is Neked kívánok nagyon boldog névnapot! Jó egészséget, sok boldog szép napokat! Sok puszi!!!
Nézd el nekem most, képet nem tudok betenni, mert a férjem gépét kell használnom még.
Margitka! Ma ebéd után rendet raktam, utána lepihentem egy kicsit, a férjem is szépen elszundított, én is elaludtam. Ilyen is ritkán van, a fiam ébresztett fel mikor hívott telefonon. Ugy látszik kellett ez a pihenés, mert fáradt voltam éreztem is.
Említettem, hogy a szemben szomszéd anyukáját kellett vinni a múltkor a kórházba. Na még mindig ott van, kicsit kezd lábadozni. A lánya a gimiben tanít és lebetegedett a kisfia akkor is én vigyáztam rá még a kórházban voltak. Na most lebetegedett, nem tudott volna tanévet kezdeni, így megkértek hogy maradhat -e nálam a gyerek e héten, de lehet hogy még a jövőhéten is. Nincs senki rokon,ismerős dolgoznak, nincs kire hagyni, így nem tudja megkezdeni a tanévet, persze ezt nem veszik jó néven. Annyira ideges volt szegény, megsajnáltam, így itt van a kicsi velünk, Már reggel hozza 7.30-kor, kicsit féltem tőle hogy fog maradni, de nincs semmi gond vele. A torka van begyulladva, így nem járhat bölcsibe.
Szépen érik a körte, azt is folyamatosan tesszük el télire.