Kukucs...
Sziasztok újra. Most már én is bekukkantok. Ma reggel nagyon siettünk a főzéssel. 9 órára a palacsinták is kisültek. Úgy döntöttünk, hogy egy nyár búcsúztatásra átmegyünk Velencére a férjemmel. Az idén úgyis kevesebbet voltunk fürödni, mint tavaly... A tévében is mondták, hogy 26 fokos a tó, így kihasználtuk mi is. Elég korán odaértünk. Először csak sétáltunk a tó mellett... Bőven volt hely a parkolóban, igaz, hogy még 10 óra sem volt... De aztán láttuk, hogy szépen szállingóznak a vízbe, így mi is bátorságot vettünk. Nagyon jó volta víz, egy órát bent is voltunk. Aztán egy fagyi is lecsúszott. De nem is akartunk sokáig maradni, ennyi jól is esett... 11 órakor viszont már teljesen megtelt a parkoló! Meg hazafelé még a boltba is be kellett lépni kenyérért és pár dologért. Fél 1-kor már ebédelhettünk is.
Lia!
Gondoltam ám Rátok! A búcsúzás mindig nehéz. De az jó hír, hogy szerencsésen hazaértek! Akkor még van pár nap a suli kezdésre is. 
Sajnos már a poloskák a paradicsomot is megszállták. Már alig van pár bokor, amiről lehet szedni... De annak örülök, hogy időben eltettük,amit lehetett, lett bőven mindenből!
Ancsa!
Mi is a meleg miatt igyekeztünk kora reggel a főzéssel. Kellemesen telt a délelőttünk. Most meg már a nappaliban pihenünk. Itt csak 24-45 fok van most.
Ebben a hőségben nem is lehet már dolgozni, a folyadék pedig nagyon fontos, én is iszom a citromos vizet!
Azért az evésre figyelj oda! Ne fogyjál már! Mi tegnap megint nagyon finom dinnyét ettünk, ma is vettünk egyet... remélem ez is édes lesz!
Azért én drukkolok, hogy holnap jól sikerüljön ez a tali!