Sajnos mi olyan zsúfoltan vagyunk máris,hogy nincs hova elrekeszteni,először úgyis a dokihoz vinném,nehogy valamit behurcoljak Pocira,de az meg pénzkiadás és ha mégsem jönnek ki,akkor kidobtam az ablakon és visszaviszem?egy pici cicát,féregteleniteni kell,kivül belül,ez a minimum,persze ha már nem annyira kicsi akkor meg oltás kell,és pár hónap múlva az ivaratlanitás,mind,mind pénzkiadás,és hamarosan ünnepek,meg itt az év eleje mikor is adókat meg biztositásokat kell fizessünk,Atti mióta kiesett a munkából a kis betegnyugdijával nem sokat járul hozzá a közös költséghez...Úgyhogy szeretem én az állatokat,de tudom azt is hol a határ...
Sajnos mint Lia,mondja minket meg kihasználnak,hiszen ott van az egész évi szabink is,mégis ledolgoztatják ezt az egy szabadnapot is amit pluszba adnak...nem beszélve a hajtásról,amiben vagyunk,nap,mint nap...mindenki tudja hogy a betegségeinek oka a munkahelye ,legyen az hátfájás,gyulladás a huzattól,a cukorszint emelkedése a stressztől,a fizikai kimerültség,hiszen vannak köztünk még idősebbek is,akik már még nehezebben birják,de nyugdij előtt mit tudjanak csinálni?Úgyhogy meg van kötve a kezünk ahhoz a nyomorult szalaghoz,akinek bankja van,annak azért,nem ugrálhat egyik helyről a másikra,nekem megint Atti miatt,nem eshetek ki a munkából,mert a nagyja pénzt én hozom a házhoz...elég sajnos de egyelőre ez van...Csak mindenki azon imádkozik,hogy birja,nehogy valami miatt kiessen,mert akkor régen rossz.....