Válasz: Társalgás
Ancsa!
Egyre izgalmasabb,ami történik Veled!
Elhiszem, hogy izgulsz. De nem ok nélkül hívtak meg! Akkor ez az újság ott jelenik meg helyileg? 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,022 1,023 1,024 1,025 1,026 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ancsa!
Egyre izgalmasabb,ami történik Veled!
Elhiszem, hogy izgulsz. De nem ok nélkül hívtak meg! Akkor ez az újság ott jelenik meg helyileg? 
Sziasztok.
Gyorsan eltelt a mai napunk is,délelőtt főztem lebbencs levest és pásztor tarhonyát,utána elvittem a fiúkat fodrászhoz,jó rövid lett megint.Sütöttem métereshez piskótát,holnap betöltöm.
1 hét és mennek vissza.
Margitka.
Leszedtük mi is a paradicsomot,pénteken főzünk lecsót,jön a menyem,nagyon szereti.A gyerekeknek majd mást készítek.
Ancsa.
Sok szeretettek gratulálok,igazán megérdemled.
Szia Lia!
Finom ebédetek volt ma is, és tudom, hogy a méteresnek is sikere lesz majd! ![]()
Akkor jó fiús frizuk készültek a gyerekeknek, még nincs vége a nyárnak, jó is a rövid haj!
... Bár itt ma elég sokat enyhült az idő, és folyamatosan fúj a szél reggel óta...
Nagyon megy az idő, már csak 1 hét van? 
Nekünk is jólesett ma a lecsó, elég sokat főztünk, maradt holnapra is bőven... Csak levest kell majd főznöm... talán borsó lesz....
Ez egy havi lap, szerintem biztos lehet kapni Nálatok is.De online is megrendelhető..
igy néz ki:
Nagyon büszke vagyok ma egész nap lubickoltam az örömömben!És érdeklődéssel várom a vasárnapot! ![]()
Köszi Ancsa az újabb képet. Majd ha találok itt, akkor én is veszek egyet! ![]()
Azért ez olyan jó, hogy ilyen elismerésben van részed! 
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Megint fél éjszaka forgolódtam csak,nem sikerült aludni,nagyon fújt a szél,egész éjjel,a macskák is nyugtalanok voltak és sok volt a zaj kinn...meg amúgy is mostanában rosszul alszom...összejött nekem nagyon..de talán egyszer sikerül véget vetni neki.
Munka van,készülődöm,délután jövök,addig is legyen szép napunk!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Itt éjjel már nem volt szél, elég jól aludtunk, fél 6 körül ébredtünk csak meg. Talán párszor pillanatokra megébredtem én is, de aztán szunyáltam tovább.
Ma az ágyruhát húztam le, már dolgozik a mosógép.
... Remélem, hogy szépen meg is szárad majd.
Karalábé levest fogok csak főzni, mert lecsó maradt mára.
Most kellemesen hűvös a levegő, csak 18 fok van.
Akkor Neked is jó munkát! 
Na már ki is teregettem a ruhákat!
... Kicsit bizonytalan az ég... de a szél lengedezik. Majd figyelek jobban, de jó lenne, ha odakint száradna meg minden...
Most már én tálalok a reggelihez... igaz, hogy már pár falatot ettem ma a kávézás után, mert sokszor, és keveset kell enni... 
Természetesen előtte még telefon anyuval!
... 
Aztán a reggeli után főzés...
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Mi vásárolni megyünk délelőtt,utána a méterest töltöm be. Ebédünk maradt,nem kell ma főznöm.
Szia Lia!
Akkor gondolom, hogy a vásárlással eddigre talán végeztetek is.. Ha még nem, akkor hajrá! ... 
Aztán otthon is ügyeskedhetsz a sütivel! ![]()
Én is végeztem a leves főzésével.
A ruhákat lassan szedhetem is össze, már szinte minden meg is száradt... épp az előbb voltam kint megnézni.
Nagy munkába nincsen kedvem belekezdeni, de a kréker nálunk megunhatatlan... Holnap délelőtt hazaugrik a Gábor, segít füvet nyírni, Ő még szabin van a héten, és nagyon szereti. Akkor legyen ez is. ![]()
Meg is sütöttem a krékert, de most gyors voltam, csak szögletesre vágtam, és így is lett 2 tepsivel:

Lapok Previous 1 … 1,022 1,023 1,024 1,025 1,026 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás