Válasz: Társalgás

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemesnek látszik hajnal,nincs még nagy meleg,de később állitólag lesz,vigyázzatok Magatokra,legyen szép napotok!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,021 1,022 1,023 1,024 1,025 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemesnek látszik hajnal,nincs még nagy meleg,de később állitólag lesz,vigyázzatok Magatokra,legyen szép napotok!
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Mára is nagy meleget ígérnek,lehet fürödni.Vasalnom kellene.
Ilona.
Jó hogy együtt tudtok lenni egy kicsit a családdal,lassan kezdődik a suli,ritkábban tudtok ti is találkozni.Mi is délután kártyáztunk,nem kívánkoznak elmenni sehova,azt mondják a gyerekek van itt minden amivel tudnak játszani.
Sziasztok! 
Mi tegnap reggel korán reggeliztünk, aztán elutaztunk a Bakonyba Gézaházára együtt a családdal. Mivel 9 óra után már oda is értünk csak bejelentkeztünk, és elmentünk Csesznekre, megnéztük a várat. Majd ott meg is ebédeltünk. Nagyon nagyon finom ételt kaptunk, és olyan sokat, hogy amit becsomagoltak, amikor eljöttünk azt el is vittünk magunkkal a szálláshelyre. De olyan sok volt, amit becsomagoltak, hogy még vacsorára sem fogyott el. Ja és nagyon finom fagyit is kaptunk, vaníliást, amire forró erdei gyümölcsszószt öntöttek, ez isteni finom volt!
.... Délután pedig kirándultunk az erdőben...
Ma reggelit kaptunk a szálláshelyen, ami szintén nagyon finom volt, és bőséges. Utána hazafelé Csókakőn is felmentünk a várba, ott is nagyon jól éreztük magunkat. Végül Agárdon ebédeltünk hazafelé a csárdában.
Itthon aztán délután már csendes pihenőt tartottunk, mert elég sokat kirándultunk.... és meleg is volt...
Most már én csak idejöttem a géphez, míg csend van. Majd képeket is teszek be valamikor az "Itt jártunk..." topikba. ![]()
Ancsa!
Te már megint talált kis cicákon akarsz segíteni? Na kíváncsi leszek, hogy megmaradnak-e?
Na jó kis piacozásban volt részed anyukáddal...szerencse,hogy hazatalált...
Aranyos voltál, Te is beraktad az esti napválasztót képet! Na és még a kávét is szívesen hoztad ma!
Lia!
Tényleg jó volt együtt a gyerekekkel, már szombaton megjöttek Gáborék,és ma mennek majd haza... Nálatok is lesz sok szép együtt töltött nap, amire visszaemlékezhettek majd mindnyájan.
Ilona!
Nálatok is a családdal együtt zajlanak a napok, ahogy Liáéknál, és most nálunk is. ![]()
Igen, a szomszédoknál is kellemesen telt a délutánunk, de most ez a 2 kirándulós nap még jobb volt!
Na még szedünk a kertben paradicsomot, paprikát, szilvát, hogy frissen tudjanak majd vinni a gyerekek... Majd később még benézek. ![]()
Szia Margitka.
Örülök hogy szerencsésen hazaértetek,csodás programotok volt.
Szia Lia!
Igen, ez valóban így volt. Éppen most nézegettük meg a férjemmel a képeket, amiket készítettünk. Nem volt hosszú, de sokat mentünk, lesz mire visszaemlékezni. 
Most mentek el Pestre a gyerekek, kivittük az állomásra Őket. Már csak elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Ma jobban aludtam,elég korán le is feküdtem ,hasra vágtam magam,fél 3 tájban ébredtem meg először,még mindig hason feküdtem...
Ma megyek szüleimhez,tegnap nem voltam,és szeretnék némi paradicsomot,paprikát vásárolni a piacon..megkivántam egy hideg salátát..Jó időnek néz ki ma is,aztán meglátjuk,tegnap tényleg nagy meleg volt.!
Margitka!
Csodás két napotok volt,jó sokat járkáltatok,feltöltődtetek és finomakat ettetek is!Várom majd a fotókat!
Mindenkinek gyerekekkel telnek a napok,vakációzás van..nekem meg holnap munka.. ![]()
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Készen van itt is, máris iszom!
10 óra után aludtunk el körülbelül, mert akkor kapcsolta le a tévét a férjem...Utána már nem is emlékszem semmire, aztán legközelebb 5 óra után ébredtünk meg... még akartam sunyni egy kicsit, de a férjem felkelt, és akkor már én is. Ő főzte idelent a kávénkat, és meg mielőtt lejöttem bepakoltam a mosógépbe, már dolgozik. Ma még kétszer biztos beindítom még, mert összejöttek a ruhák.
Mára van húslevesünk, de másodikat kell csinálni. Úgy beszéltük meg, hogy szedünk paradicsomot, paprikát, vöröshagyma van a spejzban... és egy jó nagy adag lecsót főzünk. Most egészen megkívántam.
Nagyon jó volt ez a közös kiruccanásunk, de a tegnapi nap már eléggé meleg volt, alig vártuk, hogy hazaérjünk... és jó nagyot pihentünk mindnyájan. ![]()
Akkor Neked is hasznos napot! 
Na már kétszer kiteregettem...

Jól elbeszélgettem anyukámmal telefonon... Most pedig megyek, szedem a lecsóhoz a hozzávalókat a kertben.
Hali megjöttem!
Telve büszkeséggel!Megjelent első irásom és fotóim a Kertész Magazinban!Első utam oda vezetett hogy megvegyem,úgy ujjongtam az újságosnál,hogy még az eladónő is velem örült,mondta el is olvassa ő is!
Mit mondjak,most igazán büszke vagyok magamra,olyan jóleső érzés!
Cicáknak ma vettem hintőport bolha ellen,a kicsi új annyira tele van,hogy alig látszik ki a bőre szegénynek,eszik meg elevenen ,szivják a vérét,vérszegény,kis hóka az orra,gyenge ,de majd most helyrejön a drága,mind a 8 be lett szórva,dörzsölve!Meg a kosaruk is amiben alszanak!
Ancsa!
Hú micsoda hírrel jöttél ebéd előtt! Ez aztán nem semmi!
... Sok szeretettel gratulálok, és én is nagyon büszke vagyok Rád! 
Aztán még a kis cicákat is így kezelgeted... csak megerősödnek majd! ![]()
Juj,képzeljétek a Lap főszerkesztője meghivott magához vasárnap délutánra,egy csajos nyárünnepre,igy mondta...juj de izgulok!Alig várom! ![]()
Lapok Previous 1 … 1,021 1,022 1,023 1,024 1,025 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás