Sziasztok!
Végre már be tudok nézni ide is egy kicsit. Elmentek a fiamék szombaton, kicsit furcsa egy gyerekkel, csendesebb lett a ház. Sok teendőm volt, mostam rendet pakoltam. Egyik nap bementünk Miskolcra vásárolni, mert fogyóban volt minden.
Ma éjszaka rettenetes nagy vihar volt, nagyokat dörgött, villámlott alig tudtunk aludni. Még most is esik az eső. Mi már egy hete nem sokat alszunk, egy a melegtől, másik a kutyától. A fiamék már két nap után azt mondták egyik reggel, hogy becsengetnek a szomszédba. Mondtuk, hogy hiába nyomnád a csengőt, mert csak háromszor jön Ella az anyját megnézni. Teljesen ki voltak akadva, hogy lehet ezt az ugatást bírni, már tudják, hogy miről is panaszkodtunk eddig!
Lassan majd utol érem magam és az elmaradt képeket is hozom. Levente még a jövőhétig lesz itt, aztán megyen haza. Biztosan rossz lesz megint megszokni, hogy csendes lesz a ház, de egy kis csend azért jól fog esni.
Margitka! A szomszédasszonyom anyukája még bent van a kórházban, nehezen jön helyre. A férje nincs egy éve, hogy meghalt, nehezen engedi el.
Látom, hogy milyen finom lekvárt főztetek és lett szépen! A szilvás süti is nagyon jól néz ki! Hogy bírjátok ezt a nagy meleget, mellette ennyi munkát elvégezni nem semmi teljesítmény! Én szinte rosszul vagyok etől a nagy melegtől!
Lia! Meddig vannak itt az unokák? Itt nem vitatkoznak, inkább azon vannak ki talál ki nagyobb hülyeséget! Na akkor kell leállítani őket! Kerékpározásnál ki tud a vázon, ülésen felállva egyensúlyozni, akkor feláll a hajam az égnek! ...ilyenek vannak!
Ancsa! Remélem Nálatok minden rendben van. Már alig várom, hogy többet lehessek itt egy kicsit, mert csak bekukkantottam mikor volt időm, de írni nem tudtam.