Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Margitka.
Örülök hogy szerencsésen megjártátok tegnap az utat,itt nem volt eső.Ma esett egy picit,borongós fülledt az idő.Ebédre rakottkrumpli volt,uborka saláta,mindenki jól lakott.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,014 1,015 1,016 1,017 1,018 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sziasztok.
Margitka.
Örülök hogy szerencsésen megjártátok tegnap az utat,itt nem volt eső.Ma esett egy picit,borongós fülledt az idő.Ebédre rakottkrumpli volt,uborka saláta,mindenki jól lakott.
Szia Lia!
Ma itt is egész nap olyan borongós az idő, de eső nem volt... nálunk is fülledt a levegő, nem is volt jó odakint dolgozni...
Ma is finom ebédet készítettél, egészségetekre.
... Az uborkáról jut eszembe, hogy ma is leszedtem, de már nem találtam sokat, azért egy 1,5 literes üveggel tudtam elrakni... meg maradt a nagyobbakból salátának is...
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Jól aludtam,egyszer ébredtem meg éjjel,de hamar vissza is aludtam,és 5 ig egyfolytában,elég kipihentnek érzem magam,tele vagyok energiával,készen a mai napra!
Aztán majd meglátjuk mi lesz,délben hazafele be kell vásárolnom szüleimnek,úgyhogy elég későn fogok ma hazaérni,de minden jó ha a vége jó,majd délután mesélek!
Legyen szép napunk!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Én is elég jól aludtam, csak egyszer ébredtem meg, mert észrevettem,hogy kiment a férjem a fürdőszobába, de aztán mi is hamar visszaaludtunk. Majdnem 6 óra volt, amikor újra ébredtem.
Ma már főzni is kell. Valami könnyű ételt szeretnék... talán tojásos köménymagos rántott levest főzök. Mellé pedig rizs lesz valamilyen csirkemellel.
Na majd alakul a nap, teendő az mindig van...
Neked is jó munkát, és hasznos, sikeres napot! Aztán várunk a mesével! 
Sziasztok!
Most csak bekukkantok egy kicsit, itt vannak Laci fiamék szerdán jöttek és szombaton mennek haza. Most elmentek Szilvásváradra, a gyerekekkel, ebédre jönnek.
Köszönöm Ibolya unokám névnapi köszöntését, már mondtam a gyereknek nagyon örült neki és puszit küldött Nektek!
Csak Levente unokám marad egyedül aug.23-ig, Tamást és Ibolyát viszik haza.
Valamelyik nap öt gyerekem volt, a legkisebbik 2 éves. Szaladt a szomszédasszonyom reggel, hogy segítsünk, az anyukáját hazaengedték a kórházból és összevissza beszél, nem tud lábra állni, egyidős velem. A férje nincs otthon, így a férjem vitte kocsival a kórházba őket. Hihetetlen, hogy egy ilyen beteget hazaengednek, most bent van és elég rosszul van. Még nem volt időm megkérdezni mit mondott az ig,főorvos mert beszéltek vele.
Lia! jól megvannak együtt, szépen játszanak. Délelőtt azért tanulunk, van olvasás, irás és számolás is, utána jöhet csak a játék. Először nem nagyon akarták, de nincs kibúvás ez elől, már mondani sem kellett tudták, hogy jobb tulesni ezen!
Szia Ilona!
Nagyon örülök, hogy tudtál egy picit jelentkezni ma! Gondoltam ám Rátok, hogy most együtt a nagy család szinte folyamatosan. Nem is tévedtem. 
De jó, hogy mi is tudtunk örömet szerezni a kis Ibolyának! 
Öt gyerekkel volt mit figyelni... még akkor is, ha van tapasztalatod, Te volt óvónéni!
Remélem, hogy már picit jobb a helyzet a szomszédasszonyod anyukájával! Kaptál már hírt róla?
Mi közben megebédeltünk, és szokásunkhoz híven mindjárt elkezdjük nézni a sorozatot, most nyáron később kezdődik... És lehet pihenni is azalatt!
Nektek is további szép napokat kívánok! 
Jól esett a mai délutáni pihenés, el is szundítottam egy picit. ![]()
Aztán már esedékes volt kiszedni a paradicsomlét a száraz dunsztból, felcímkéztem, és beraktam a spejzba a legmagasabb polcra, hiszen alatta még van a tavalyiból is azt kell először elhasználni. Természetesen lefotóztam, mielőtt a helyére kerültek az üvegek.... A férjem kissé gúnyosan megjegyezte, mert látta, hogy elégedett vagyok vele, hogy: "Érdemes volt befőzni, le lehetett fotózni!" ![]()

Sziasztok.
Na itt vagyok én is,délelőtt volt intézni valónk,gyerekeket este hozzák vissza,az állatkertben voltak ma.Holnap bográcsozni szeretnénk,buktát sütök mellé.
Margitka.
Szépek a paradicsomlevek,elégedett is lehetsz.Leszedtük mi is,lesz egy kevés belőle.
Ilona.
Az jó ha elvannak együtt,itt ha 3-an vannak már van nézeteltérés,Zsombor és Dávid között.
Akkor ti is tanulhattok a gyerekekkel,mi is megkaptuk a feladatot,szorzótáblát kell gyakorolni.Dávidnak eleinte nem tetszett,de rájött jobb ha gyorsan túl van rajta.
Szia Lia!
Délelőtt nekünk is volt megint ügyintézni való a városban, a gyógyszertárba is beléptem... Délután már nagyon nehezen ment itthon is a munka, túl sok mindent nem is tudtam elvégezni.. Kiborító ez a hőség már... 
Jó programotok lesz holnap is. A gyerekeknek lesz mire emlékezni, mert míg ott vannak nálatok sok minden történik körülöttük, Velük! Aztán még a tanulással is haladtok, ezt nem sokan csinálják meg nyáron... talán csak közvetlenül az iskola kezdése előtt... De Ilona is említette, hogy ők is szorgoskodnak a gyerekekkel. ![]()
Mi is szeretnénk majd a jövő héten hétfőn újra leszedni a paradicsomot, aztán összeszedjük az almát, veszünk hozzá valamennyit, mert az itthoni kevés lesz, aztán kecsapot főzünk valószínű...
Úgy elment az idő, csak most néztem az órára... én mára el is köszönök, mert már fürödni akarok, és fent a hálószobában szeretnénk tovább tévézni.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Éjjel úgy éreztem magam,mint akin átment az úthenger,mindenem fájt,tiszta izomláz vagyok...
Még ahogy fordultam is fájtak a karjaim...már megittam a kávém és a teám is,készülődöm,ma munka van...és főzni is kell itthon,egész héten hanyagoltam a konyhát...
sietek haza,szép napot mindenkinek!
Lapok Previous 1 … 1,014 1,015 1,016 1,017 1,018 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás