Sziasztok!
Ma a reggeli után elmentünk Győrbe anyukámhoz. Már 10 órakor ott is voltunk, pedig nagyon nagy volt a forgalom az M1-esen... volt ahol útjavítások miatt lezárások voltak, és emiatt torlódott a közlekedés, és csak 60-70 km-el tudtunk azokon a részeken haladni... de a lényeg, hogy nem kellett megállni közben...
Győrben jól éreztük magunkat, sokat beszélgettünk. Eljött a keresztlányom is a kisebbik fiával és a pici 3 éves lánykájával... De ők 1 óra körül hazamentek. Aztán mi maradtunk tovább. De láttam, hogy anyu nagyon elfáradt már. Ő is le szokott feküdni ebéd után... Össze is pakoltunk, és nem sokkal 3 óra előtt haza is indultunk. Akkor már eléggé fenyegető csúnya felhők jöttek ott, és a szél is erősödött... aztán elkezdett cseperegni az eső... Mi indultunk is egyből...
Aztán alig, hogy felértünk az autópályára, talán 10 percet haladtunk, hatalmas viharba értünk, csak úgy ömlött az eső... alig lehetett látni.. A férjem be is állt 2 kamion közé, hogy ott vigyáznak ránk... az előttünk lévő kamionnak egy nagy sárga lámpája állandóan villogott... bár az esőtől azt sem lehetett mindig látni! ... Persze balra tőlünk a kerülő, gyorsabb sávban sem tudtak 50 km-nél gyorsabban haladni... félelmetes volt! 
De szerencsére Tatabányánál már sütött a nap.. viszont az útjavítások miatt megint csak lassan tudtunk haladni... Aztán Törökbálintnál beléptünk az Auchanba vásárolni, de ott csak 20 percig voltunk, mindent hamar megtaláltunk, amit venni akartunk. Végül fél 6 előtt értük haza jó fáradtan...
Akkor elpakoltunk, és már éhesek is voltunk,ettünk is és lepihentünk utána egy kicsit.. közben megnéztük a sorozatom mai részét...
Éppen idejöttem, hogy írok a fórumba is, amikor a fiam jelentkezett Pestről a Skypen, érdeklődött az útról...
Most tudtam csak elolvasni, mit is írtatok! 
Lia!
Finom ebéd volt ma is nálatok, látom a gyerekek kedvében jártál most is. Milyen jó, hogy tudnak fürödni a gyerekek, Ti még szorgoskodtatok is a kertben!
Ilona!
Én is csatlakozom Liához, és sok-sok szeretettel kívánok még sok boldog névnapot a kis unokádnak, Ibolyának!

Ancsa!
Akkor ott is olyan fülledtség volt, mint Győrben... mi sem sokat voltunk kint a lakásból... Na ha még főztél is, és takarítani is akartál? Jól tetted, ha aludtál, legalább nem fáj a fejed.
Na és megjött estére az eső?