Sziasztok újra!
Ma sem volt sok időnk a pihenésre, kivéve ebéd után, míg megnéztük a sorozatom mai részét... Délelőtt több helyen is volt elintéznivalónk, például a postán, gyógyszertárban, és a boltban is voltunk, a temetőbe is vittünk virágot, és gyújtottunk gyertyát, mert ma lenne apósom születésnapja....
Aztán a fűnyírás is kemény munka volt ma ebben a melegben... ráadásul 3 hete nyírtuk le utoljára, és bizony volt ahol 3-szor is át kellett menni rajta.
... De most már nem lehetett tovább halasztani ezt a munkát... Aztán szedtem ki vöröshagymát is, mert már a sorát sem lehetett látni, csak 1 kis bot jelezte az elejét... szerencsére egyenes volt a sor, és így megtaláltam végig...
Na és megfőztünk holnapra is. Mégpedig lebbencslevest, egy jó nagy fazék töltött paprikát. De most már jól esik leülni. 
Lia!
Finom ebédet főztél mára. Ma még mi is húslevest ettünk és a pörköltet, a férjem tarhonyával és pedig kölessel. 
Hihi, én nem vagyok gyanúsított, mert nem élek külföldön.
... de ma tényleg csak anyukámmal beszélgettem telefonon.
Na én el sem mernék menni abba a csokimúzeumba, mert még 1 gerezd csokit is meggondolom, hogy megegyem-e... pedig csak cukormentesek eszek... Irigylem, hogy Tim ilyen bátran ehetitek az édességet...
Mi majd legközelebb kecsapot akarunk főzni, de abba alma kell.. bár van egy kevés a fa alatt, azt majd felhasználjuk, de veszünk is hozzá pár darabot, hogy jó ízű legyen.
Ancsa!
Legalább apukád haja rendbe lett rakva, anyukád meg akkor várja meg, amikor legközelebb ráér a fodrásznő...
Azért otthon is ügyeskedtél. Biztos jó lesz az a cicalak, amit készítettél. De most már tényleg Te is pihenjél!