Válasz: Társalgás
Margitka.
Túrós pogácsa,juhtúró is volt benne a tetején
volt sajt.
Nagyon szereti a barátunk mind kettőt ezért készült.
Szeretem én is ezeket a filmeket.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Margitka.
Túrós pogácsa,juhtúró is volt benne a tetején
volt sajt.
Nagyon szereti a barátunk mind kettőt ezért készült.
Szeretem én is ezeket a filmeket.
Lia!
Tulajdonképpen mindegyik pogácsa nagyon finom tud lenni. Akkor volt sikered vele, igaz! ![]()
Igen, időnként mi is keresgélünk az ilyen filmen után.. Szerencsére ezt mindegyikünk kedveli... De volt már, hogy külön filmeztünk... 
Most meg éppen almáért voltam kint... mindig leszeletelem, aztán kis tálkákban elosztom... szeretünk este gyümölcsöt nasizni... meg szerintem az alma a legegészségesebb gyümölcs is! 
Margitka.
Rendbejött a derekad?
Lia!
Sokat javult, de azért még egy picit érzékeny... Viszont jó sok almaecetes vizet megittam... Szerintem annak köszönhetem a javulást! Ezt már máskor is észrevettem, hogy használ. ![]()
Ez jó hír azért csak óvatosan még.
Elköszönök jó pihenést kívánok.
Köszi, igyekszem vigyázni... Szerencsére holnap nem kell főzni, kicsit lazább napot tarthatok... Azért majd meglátom, hogy mit is csináljak... mert egész nap nem lehet lazítani... munkát mindig lehet találni... aki akar az talál... ![]()
Te is pihenj jól éjszaka! Szép álmokat!

Elköszönök mára én is.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Szép reggelt mindenkinek!
Mi is kelünk már. Ancsa meg már lehet úton is van a munkába. Bár még sötét van kint , úgy néz ki jó idő lesz ma is. Én viszem Kittit a héten bölcsibe, szerencsére túl van az orrfolyáson , mehet . Apáékat most kicsit messzebb viszem dolgozni, vagy 50 km-re, így korán kell indulni. 6 után megyek a kicsiért, aztán a fiuk. Biztos könnyen elalszik majd délben.
Lia! Az a téli szalámis torta jó is lenne reggelire a pogival. A linzer meg nasinak. Szerintem nagyon guszta. Nagyon szeretem a linzert, de Apának ég a gyomra tőle, így ritkán sütök. Veszek a tiedből gondolatban egy két darabot ha nem baj. Úgy látom , mindannyian szeretünk a fényképekkel nosztalgiázni. Ügyes találmány a fényképező gép. Vannak tárgyak, aminek nagyon örülök, hogy feltalálták.
Margitka!
Érnek engem meglepetések. Ancsánál inkább melegítettem volna az arcát, azt gondoltam a huzatban megfázott neki, bár lehet hogy a gyulladásra inkább a jég volt a megoldás. De az almaecet is meglepő számomra, ha mégannyira is elolvastam a múltkori információt, amit beraktál. Nekem is van itthon, ha ég a gyomrunk akkor szoktunk inni. De szegénynek mindannyian utáljuk az ízét.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
A fiam is elment a vonathoz 6 óra után, megy Pestre dolgozni.... Utána mi is egyből jöttünk le az emeletről.... A férjem megfőzte kávénkat. Mindjárt iszok is, hátha jót tesz a fejemnek... Éjjel elég sokszor felébredtem, és fejfájással ébredtem...
A gyulladásra Ancsánál én is a jegelésre tippeltem... A fülfájásnál is van amikor a melegített só a jó, de van amikor ott a fülcseppek használnak...
Az biztos, hogy az almaecet nekem jó, mert már elég jól mozgok, csak a hirtelen gyors mozdulattal kell még vigyáznom... sok jó gyógyhatása van az almaecetnek, az általam berakott linken is olvashattad...
Na most már Te is úton vagy, örülök, hogy Kitti is jól van!
... Akkor jó fuvarozást!
Itt is szép idő lesz remélhetőleg, most 5 fok van...
Most viszont én is kávézom már, a férjem ma is megelőzött vele...

Sziasztok.
Én is kívánok nagyon szép napot mindenkinek.
Lassan én is indulok a dolgomra,nem tudom ez az enyhe idő milyen meglepetéseket tartogat.Remélem nem lesznek sokan.
Szia Lia!
Itt mintha tavasz közeledne, annyira jó idő van... Bizony ez eléggé szokatlan ilyenkor... Neked is jó munkát, és kevés "rossz meglepetést"! 
Szervusztok,hazaértem jó sokára,de hétfő általában a szülői értekezlet napja...vagyis bemegyek a szüleimhez és hallgatom amit mesélnek...Néha én is szóhoz jutok...ritkán!
Ma képzeljétek reggel mikor bementem a részlegre,pakolászok kifele a táskámból,egyszer csak egy kiscica jön elő a szalag alól...valaki után feljött az emeletre,az utcáról,kis tigriscsikos...hivogattam odajött,nagyon szelid volt,egyik kolleganőm lecsapott rá,hogy ő nagyon szeretne egy ilyen kiscicát és hazavinné,úgyhogy délelőtt én pátyolgathattam,az öltözőben egy dobozban tartottuk,szerencsére nálam volt alutasakos kutyakaja(tiszta véletlen...
),Prücsinek vittem egy kis meglepetést,úgyhogy levágtam egy palack alját és beleöntöttem,olyan éhes volt a drága ,kettő tasakos eledelt megevett és másfél fasirtot...Aztán egy hangja nem volt,adtam alá egy kis takarót és aludt egész délelőtt,meg evett...csak annyit fűzök hozzá,hogy 50 ember közül akikkel dolgozom,egyetlen falatot nem dobott neki senki!Ilyenkor nem is tudom mit érzek,és mit gondolok az emberekről....
Lányok a jegelés nagyon sokat segitett,izületi gyulladásokra is jó,csak nem szabad túlzásba vinni,mert akkor kihűl a csont.
Ma még két újságtölcsért is elégettem a fülemben,nem fáj már és lelohadt teljesen.
Tudnék is a Lia által hozott finomságokból nasizni!
Remélem a derekad napról napra javul,Attinak fáj a forgócsontja mostanában,a másik oldali,nem amelyiket műtötték,jól nézünk ki ha azzal is gondjai lesznek!
A vizem már ki is van engedve és megyek fürdeni,utána jól bekocsonyázok,és alvás,vagyis megnézem a sorozatom a Gyilkos ügyeket!
És hogy ne maradjunk rózsa nélkül ma sem!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás