Sziasztok! 
Látom, hogy nem maradt teljesen egyedül a fórum, míg mi egy kicsit távol voltunk. A férjem lepett meg ezzel az utazással, de nagyon jó volt! Rövid kiruccanásunk volt itthonról, viszont nagyon jó volt már egy kicsit kimozdulni. Noszvajra mentünk. Szerdán reggel jó korán indultunk, ezért előtte megálltunk Bogácson, ahol egy nagyon jó temálfürdő van, ami tulajdonképpen egy Gyógy- és Strandfürdő. 11-től fél 2-ig ott voltunk, és csak utána értünk célhoz. Csütörtökön délelőtt pedig átmentünk Egerbe, ahol a várban jó sok időt eltöltöttünk, majd a Dobó téren ettünk egy vendéglő teraszán, nagyon finom halat. Az időjárással is szerencsénk volt, mindig megúsztuk az esőt... Fotók készültek, majd felrakom a gépre, és valamikor rakok be képeket az "Itt jártunk... " topikba.
Na ma itthon épp csak hazaértünk, aztán szakad is az eső...
Most olvastam itt vissza.
Ilona!
Látom, hogy Ti is hazaértetek a nyaralásból, és már jelentkeztél is. De tudom, hogy a 3 gyerekkel együtt jól le vagytok foglalva, szép, kicsit fárasztó, de boldog együttlétben van még részetek! 
Laci fiadék akkor jó nagy munkákban vannak!
Ancsa!
Sejtettem, hogy most is sokat segítettél a szüleidnél! Örülhetnek, hogy számíthatnak Rád!
De gyönyörű fehér rózsával hoztad tegnap reggel a kávét! 
Milyen finom citromos üdítőt hoztál délután! Egerben mi is azt ittunk a fogas szelet után, inteni finom volt jéggel és a citromszeletekkel. 
Megint találtál hasznos dolgokat a Tric-Troc-ba! ... Te sosem pihensz? Gondolom, hogy ma is fáradtan érsz haza a sok munka után...
Lia!
Most olvastam, hogy Ti is szerencsésen hazaértetek. Biztos jó volt együtt a gyerekekkel, igaz! 
Nálunk szakad az eső, a mosógépet én majd csak holnap indítom el, szerencsére kedden mindent kimostam, de néztem a szennyesládát, a nagy fiam alaposan pakolt bele, meg mi is hoztuk a mosni valót...
Délutánra jó mozizást!