Halihó megjöttem!
Apu olyan gyenge hogy a fotelben is imbolyogva ül,de épp evett mikor mentem és nem hogy nyammogott,hanem evett jó étvággyal...azt hiszem elérte a mélypontot,most már csak felfele kell mennie,ahogy veszi a levegőt sipol a torka,vettem szirupot,most már tuti hogy nem múlt neki el akkor,sőt az is lehet hogy leragadt a mellhártyája és egy száraz mellhártyagyulladása lehet,vagy lehetett,ezer szerencse hogy még szedett be antibiotikumot és ennyi vitamint...hogy mondtam neki akkor is ne feküdj,inkább üldögélj a fotelben,mert köhögni is könnyebb és fekve leragad...Ne is hallgasson rám senki..olyan vagyok mint a Dephoi jós,aki mindig megmondta mi lesz de egy átok miatt senki nem hallgatott rá...
Vettem zöldséget a piacon,meg paradicsomot ,kukoricát főzni,és csirkemájat meg egy oldalast,macskakonzervet,barackot,zöldbabot...hát bántam hogy nem vittem a húzóst...még nekik is kellett egy fél dinnye,meg apunak egy csomag betét,mert elfogyott.Ja és vettem egy üveg szirupot is neki,amit vittem annak csak az alján volt már egy kicsi...valahol most kezdek megnyugodni,hogy tudjuk mi okozta a bajt...eddig csak találgattam...tudtam hogy fertőzés lehet de nem is álmodtam hogy a torka miatt...Az ételekből fogyott rendesen..a grizgaluska mind hiányzik a levesből,leve az van még,de a lecsóból is fogyott és a fasirt is elment mind,meg a hal a krumplival,a vinettét most ette mikor mentem.Vettem neki nagy napsugár barackot,azt is rögtön bevágott egyet.
Most megyek is a konyhába,mert rengeteg a dolgom...
Pontos órát nem tudok mikor kell menni a libáért,csak annyit hogy délután..azt mondta reggel vágja és délután rámcsörög...de nem csak egyet vág,nem tudom mikor lesz készen.
Na majd jövök mikor időm lesz,puszi.