Jó reggelt mindenkinek!
Jól aludtam,bár egyszer felébredtem éjjel és nehezen aludtam vissza,rögtön apura gondoltam..két napja megint köhög és hörög a légcsöve,pedig azt mondta nem ivott hideget és nem is fáj a torka...aztán rájöttem...a tavasszal mikor olyan beteg volt,kapott ugyan kezelést,de nem ivott vizet s mikor valaki virussal vagy megfázással küzd főleg sok folyadékot kell innia...az egész letapadt neki...aztán hogy elmúlt a köhögése akkor azt hite meggyógyult,pedig nem...ráhúzódott az izületeire,azért nem birt járni...mondtam is neki nem jöttél te helyre a tavasz óta ahogy kell...most viszont hogy issza a sok vizet és szedett megint antibiot is,most szakad fel neki...most köhögi ki..ma viszek neki abból a szirupból amit én szedtem a fenyőrügy és kakukkfű meg lándzsás útifű keverékből,nekem az tisztitotta fel a légcsövem...neki is jót fog tenni..ezért nyamvad ő már hónapok óta...
most már remélem csak helyre fog jönni,akkor is mind mondtam neki,ne hordja a fát,majd én megyek és viszek be,de mire mentem már volt hogy anyuval behordták,nem feküdte ki,nem volt hogy hiszen mennie kellett ahogy tudott vásárolni,fizetni minden...na most már csak jó köptető kell neki,és ez a szirup nagyon jó...akkor is kellett volna nem pedig elfojtani a köhögését,mindenféle gyógyszerekkel...azóta nem tud ő rendesen enni,meg gyenge meg fogyogat...remélem sikerül megfogni és helyrehozni ,mind mondtam is neki valami fertőzés ment rá az izületeire,de én azt hittem a húgyúti problémái miatt...erre mostanig nem is gondoltam,hogy nem tisztult fel rendesen a légcsöve...akkor nagyon gennyes volt a torka...nem lett kikezelve rendesen,a mostani antibiokezelés segitett felszakitani neki,mondta is hogy már nem érzi hogy olyan izomláza lenne...csak most a fogyás miatt gyenge...na meglátom ma hogy találom,és mit főzök,mennyi fogyott abból amit főztem?Tegnap amit küldtem vinettét és halat krumplival megette...dicsérte is hogy finom volt...megyek én is piacra,magamnak is veszek vinettét itthonra kikavarom,mert én is ennék,és kell krumpli és barack is nekem is,meg zöldség...elfogyott minden étel ,ha megkapom a libát amit rendeltem,az aprólékjából rögtön főzök pörköltet...talán rizzsel..meg valami leves is kell,az majd kiderül a piacon hogy mi!
Na megint maximumon pörgök,már mennék nincs türelmem,de még korán van...
felhős az ég,nagy vihart meg esőt még jeget is mondtak,ezzel szemben tegnap egész délután morajlott az ég,és szemetelt egy kis eső...fújt a szél is,most csend van,száraz minden...felhős ugyan,de szerintem ebből sem lesz semmi.
Na majd jövök mesélek mi volt,addig s szép napot!