Válasz: Társalgás
Búcsúzóul kaptunk 4 szelet áfonyás szeletet, ami nekem nagyon ízlett is. ![]()
Itt egy kóstoló:

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,006 1,007 1,008 1,009 1,010 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Búcsúzóul kaptunk 4 szelet áfonyás szeletet, ami nekem nagyon ízlett is. ![]()
Itt egy kóstoló:

Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

jó reggelt mindenkinek!
Elég jól aludtam az éjjel,nyugodtabb lélekkel,hogy a szüleim is el vannak látva rendesen a hétvégére.
Úgy nézett ki este jön valami eső,de aztán nem lett belőle semmi...
Remélem tudok menni biciklivel.
Legyen szép napunk!
Margitka!
Jól éreztétek Magatokat az ebéden,kellemes egy ilyen összejövetel,finomakat ettetek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Tegnap szintén korábban mentünk fel este lefeküdni. Úgy vesszük észre, hogy így jobb is, mert az igazi pihenés az agynak az éjfél előtti időszak. Utána is pihenhetünk, de már éberebben... Ma is felébredtem már 5 óra előtt, és utána nem is bírtam tovább aludni. De kipihentnek érzem magamat.
Most akkor így Te is nyugodtabban mehettél el ma dolgozni, ha nem kell állandóan a szüleid miatt aggódni... legalábbis ami az ételt illeti, rendesen elláttad Őket! ![]()
Tegnap délután itt is tartottunk egy kis esőtől, már el is kezdett felhősödni, sőt még egy dörgést is hallottunk, de messziről.. aztán pár apró esőcseppet ide fújt a szél, de csak az is percekig tartott. A fiam mondta este, hogy Pesten náluk volt egy kis eső, de nem nagy... csak frissített a levegőn.
Mivel tegnap megfőztem délelőtt mára az ebédet, nem is kellene főzni, bár este még ettünk együtt a nagy fiammal, de bőségesen maradt minden... Viszont megkívántuk a lecsót, ezért azt főzünk még délre, lehessen választani, hogy smarni kell, vagy lecsó? ... Vagy egymás után majd mindegyikből is lehet enni. Na és még 3 szelet van az áfonyás sütiből is, nassolni az is jó lesz... a fiam este nyomott még rá alaposan tejszínhabot is, hát tele lett a kistányér vele! Neki is nagyon ízlett.
Neked is jó munkát! Vigyázz a bicajozással!
Akkor most már én is megiszom a kávémat, mert most is lemaradtam... 
Na megvolt a reggeli "testmozgás"... A férjem még locsol a kertben, én meg közben megszedtem a lecsóhoz a vöröshagymát, lila hagymát, paprikát és a paradicsomot is:

Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Még alszanak a gyerekek,kihasználom,elkészítem a gombócot,utána fűnyírás.
Margitka.
Micsoda vendéglátásban volt részetek,,na és az a sok finomság.Szerencsések voltatok az idővel is,itt hatalmas eső volt.Nagyon szép termésetek van,mi is terveztünk főzni lecsót,de most elmarad.
Ancsa.
Jó munkát.
Szia Lia!
Megint akkor voltál itt, amíg én anyukámmal beszélgettem telefonon. ![]()
A gyerekek majd biztos nagyon örülnek a szilvás gombócoknak! Én is imádom!
Aztán jó fűnyírást majd!... mi még ráérünk vele, majd talán a jövőhéten lesz esedékes...

Halihó!
Hamar eltelt a napom,nem is volt nehéz...reggel még esőre állt,de délre nagyon is kimelegedett...
Hazafele még vettem kenyeret,mert kinn felejtettem a tartóban és reggelre ragadt...a hűtőben kell tartani...nagyon meleg van.Vettem ribizli nektárt mert most akciós egyet fizet kettőt kap,jól bespájzoltam vele,mert C vitamin és amellett finom is és vért csinál,apunak is vettem.
Utána gyorsan odaraktam a vinettét megsütni,náluk tegnap már nem jutott idő rá,ki is kavartam apunak,csak olajjal és hagymát tettem bele,semmi mást nem kért bele..Két szép halam volt a fagyóban,tartogattam valami alkalomra,kárászok,hát most előkaptam és paprikás lisztben megsütöttem ,mellé rozmaringos aranykrumpli és fokhagymás kence...Most fogok ebédelni..remélem nem bánja nagyon az epém...
Szia Acsa!
De gyönyörű naplementés hattyús képet hoztál! 
Itt viszont borús, felhős, kissé szeles volt a délelőtt... Jó is volt ez így, mert könnyebb volt a kinti munkákat elvégezni. A lecsót tegnap Tőled kívántam meg... Így ma délben a csicseriborsóleves után mind a 3-an lecsót ettünk... De olyan jól is laktunk, hogy a smarni maradt uzsonnára... még a sütiből sem bírtunk enni, de az majd később azért el fog fogyni. ![]()
Itt nem régen elkezdett szakadni az eső, de talán 2 percig tartott... nem sokáig örülhettünk neki, pedig a kertnek még ez kellett volna...
Remélem, hogy csak óvatosan ettél abból a fokhagymás kencéből, és nem lesz baj! 
Csak nagyon keveset kentem rá,éppen csak..nem mertem többet.
Itt is most kezdett beborulni és fújni a szél.
Na és jól is vagy eddig?
Ma itt egész nap olyan borongós, felhős, de néha azért erőlködik a nap... Még most is olyan bizonytalan az idő. 
Itt megint akkora eső volt délelőtt,a fűnyírást is abba kellett hagyni,de délután mikor elált,gyorsan megcsináltuk.Készen lett a második adag aszaltszilva is,lehet dobozolni.
Leandereket megtápoldatoztam,pakolászok,holnap indulunk Szegedre.
Lapok Previous 1 … 1,006 1,007 1,008 1,009 1,010 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás