Sziasztok!
Na most már én is ideértem... azt hittem, hogy korábban itthon leszünk, de másképp alakult a délutánunk...
Mi ma délre a szomszédba voltunk hivatalosak ebédre. De azt nem is tudtuk, hogy több, mint 20-an leszünk, ugyanis rajtunk kívül más szomszédokat, sőt rokonokat is hívtak... még Franciaországból is itt vannak a Teri lányáék, és a Thierry lányáék is.
Nagyon finom volt minden. A leves tárkonyos, citromos raguleves, másodiknak pedig lehetett választani marhapörkölt volt galuskával, és savanyúsággal, valamint sült csirkecomb, rántott csirkemell petrezselymes krumplival, és nagyon finom salátákkal és szószokkal. Én természetesen mentes vizet ittam, de a többiek sör és francia bort is ihattak. később kávét is szortíroztak.. ja és 3 féle édesség is volt. Túrós szelet, és nagyon finom áfonyás süti, és még bejgli is volt. Ekkora dínom-dánomra nem is számítottunk.
3/4 4-kor jöttünk haza. Akkor lepihentünk, mert ugyan árnyékos helyen voltunk, de kicsit fárasztó volt mindez a hőség miatt. 
Ancsa!
Én pont arra gondoltam, hogy jobban járnál, ha otthon főznéd meg a szüleidnek ezt a sok étel... én is csak itthon tudok rendesen főzni-sütni... Azért érdemes volt főzni, ha apukád ilyen jól evett utána.... anyukád meg már nem fog változni ne törődj azzal, ha megjegyzéseket tesz...
Most már ha otthon tudtál Te is enni, pihend ki a nap fáradalmait! 
Mindjárt megnézem a topikodban, hogy miket is készítettél! 
Lia!
Sajnálom, hogy így jártál a cseréppel! Remélem, hogy azért nem vágtad el nagyon az ujjadat, és hamar meggyógyul! 
Itt bezzeg nem volt semmi eső, egy kicsit közben kezdett felhősödni, pár csepp eső is idehullott valahonnan, de nyoma sem maradt...
Ja most a gyerekek haja lett lenyírva! Biztos aranyosak lettek! Ebben a hőségben nem is jó a hosszabb haj!
Itt is volt a szomszédban 2 francia unoka, egy kisfiú és egy kislány, ők elég sokat úszkáltak, örültek a nagy medencének.