Akkor még ide is benézek, mert minden elkészült mára, amit akartam az ebédnél... Húsleves is szépen fő, de még várok a leves leszűréssel, nagyon lassú lángra tettem... Második milánói lett most... na és ott a sok sütőtök.. este csak 1-1 szeletet ettünk, mert késő volt már... ma sem sütök mást...
Ancsa!
Ami az órát illeti tulajdonképpen már ki is húztuk, ne világítson... csak nyáron fogjuk használni odakint a teraszon, ahogy írtam is már, ott nem zavar... 
Lia!
Ti is megszerettétek ezt az órát, ahogy olvasom... Na én csak 2 éjszakát adtam neki... Engem és a férjemet is nagyon zavar a fénye... Tulajdonképpen a tévén, a THom boxon is van fény világítás, szerencsére azok nem ilyen erősek... nekem bőven elég ahhoz, ha ki szeretnék menni... Van még egy kisebb rádiós óra, de azon kisebbek a számok, azt a férjem átrakta az ő éjjeli szekrénye mellé.. ha kíváncsi az időre. Nekem meg tökéletes a szemközti falon a tévé fölött óra, ami 25x25 cm-es.. Az nem világít, de az én éjjeli szekrényemen ott az elemlámpám, és csak oda kell nyúlnom érte, és már látom is fent szemben az időt! Én meg elemlámpák nélkül nem tudnék meglenni... hihi, abból több is van a lakásban! 
Na ez az én nagy órám: 
Klári!
Köszi a fotót a kis Nóriról! Tüneményes! 
Már csodálgatjuk a kedvencekben!