Válasz: Társalgás

Hali!
Hát a mai nem az én napom...már napok óta furcsán éreztem a fejem,fájdogált és szédelgett is néha,de nem tulajdonitottam figyelmet neki,hogy majd elmúlik,de nem múlt..és a szédelgés is egyre sűrűbben jött,ma reggel még a kávét is letettem nem esett jól,és olyan volt a fejem mintha zsongott volna egy méhkas benne...aztán lassan leesett,hogy lehet hogy megint az epeférgeim kezdenek túlszaporodni..már két éve hogy utoljára vettem be rá gyógyszert...El is szaladtam a patikába,szerencsére van egy a közelünkben ,amelyik vasárnap is kinyit..be is vettem a gyógyszert,evés közben...most minden keserű amit a számba teszek,hajtja az epét...még a viz is az..az imént kinlódtam le egy csirkemellfilét kis krumplipürével,de minden falat keserű volt,nagyon rossz,ennek a gyógyszernek ilyen a mellékhatása vagy két napig...remélem hogy helyrehoz,nem szeretnék szédelegni az utcán,ha mennem kell valahova...
Apuval beszéltem,issza a vizet azóta nem is ivott üditőt,ott van felbontatlanul,ma reggel négy csirkemellfilét evett meg paradicsommal kenyérrel,remélem legalább ő sikerül összeszedje magát,meg én is..mikor semmi baja az embernek akkor mindig kell valami történjen!
Le is dőltem kicsit,de nem tudtam aludni,nem nagyon megy az nekem délután.
Majd megpróbálok korábban lefeküdni,ezért is nem tudtam nyugodtan aludni,a szervezet megérzi rögtön ha valami gond van és nem hagy..de nekem meg nem is tűnt fel,eleinte...