Szép jó reggelt mindenkinek!
Friss,és hűvös a reggel,szabályosan fázom...a tegnapi zuhé még jobban lehűtötte a levegőt..nagyon aggódom,hogy a cicák elbújtak e az eső elől,volt e annyi eszük,nagyon sok hely van ahova elbújhattak,remélem nem áztak el,mert még a hideg éjszaka a mi jött,bizony megbetegithette őket ...Még Bitta is egyszer kiment a balkonra éjjel,mikor bejött,gyorsan bújt mellém,a kis lábai olyan hidegek voltak hogy csak!Én sem üldögélek most pizsamában,húztam melegitőnadrágot és még a házikabát is rajtam van.
Jó utat Lia,nagyon jó kikapcsolódást,szerintem jó vastag holmit vigyél magaddal,a Fogarasokban hideg lesz,már a h is hullt egyes helyeken...Fotózzál,csodás látvány lesz.
Na,miután kávéztam ,kitaláltam hogy ma paradicsomlevest főzök és fasirtot is sütök,valami főzelékkel..tökfőzelék lenne jó,de ahhoz ki kéne menni piacra..még apuval nem beszéltem ,nem tudom a programot,sajnos nem javul...nem látok erősödést nála,most már komolyan aggódom,de előtte nem szabad mutatni mert akkor ideges lesz...mindig azt mondja ő jól érzi magát..közben annyira gyenge...lépni alig tud..nem lesz ennek jó vége...Anyu meg csak mérges rá,hogy semmit nem csinál..hát mit csináljon...örül ha felkel és felöltözik reggel,már az is kimeriti...
Most láttam a kávém is elfogyott...még egy főzetre volt,ma azt is venni kéne...
Na meglátom hogy alakul..lehet csak el kell szaladnom vásárolni...
Legyen szép napunk,bár ma igen hűvöset mondtak,most mindössze 9 fok van...