Válasz: Társalgás
Margitka.
Szép színe van a lekvárnak,finom lesz nagyon.Ki kell használni amíg van,ha új fát ültettek az sokára fog teremni.
El is köszönök,holnap is munka,pihenjetek jól.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Margitka.
Szép színe van a lekvárnak,finom lesz nagyon.Ki kell használni amíg van,ha új fát ültettek az sokára fog teremni.
El is köszönök,holnap is munka,pihenjetek jól.

jó reggelt,szép napot mindenkinek!
Juj elsősorban is hadd gratuláljak Lia,nagy megtiszteltetés,nagyon csinos vagy,büszke lehetsz Magadra,és a dijadra!
Elég jól aludtunk,csak kétszer zavartak fel minket éjjel,egyszer egy téves hivás,ahol a menyével akart valaki beszélni és még fel volt háborodva hogy kivel beszél?Atti mondja neki,maga hivott,mondja meg meg maga kicsoda?
Aztán eg éjfélben valami szülinap kapcsán tűzijátékoztak a sarki pizzériából,úgy megijedtünk ahogy a durrogtatásra meg fényre felébredtünk,azt hittem a balkonon történt valami,kiugrottam az ágyból...
Szép időnek igérkezik,azt hiszem elmegyek ma is piacra,még vennék tököt gyalulni,a fagyóba,most még olyan jó kis gyenge,ilyenkor szeretem.Meg gyümölcs is kéne,valami ennivaló..krumpli stb...
Később jelentkezem,addig is szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Lia!
Itt is sok-sok szeretettel gratulálok ehhez a szép és komoly elismeréshez! Csini vagy nagyon! Én is büszke vagyok, hogy ismerhetlek! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Már mi is túl vagyunk a reggelin!
Ma a konyhában kezdtem a napot, megfőztem a finomfőzeléket a sült hús mellé. Gyümilevesünk van, így mást nem kell készíteni délre.
Jaj nagyon rossz lehetett, ha éjszaka kétszer is felébresztettek...
Itt most kellemes a levegő, csak 16 fok van, de jó időnk lesz, azt már most is látjuk, mert a napocska sütöget már a magasban! ![]()
Akkor sikeres piacozást, és vásárolj finomakat! 
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is Mindenkinek.
Nagyon szépen köszönöm Nektek a gratulációkat,aranyosak vagytok.Zsombor megkérdezte tegnap mikor indultunk hogy mama izgulsz? :)Egy kicsit igen,de nagy örömmel tölt el hogy elismerik a munkámat,egy kicsit feledteti a nehéz napokat és új erőt ad a következőkhöz.A főnökömnek is nagyon hálás vagyok,mert az Ő terjesztett fel a díjra.
A dolgozóban vagyok,már számolom a napokat a szabi előtt. ![]()
Szia Lia!
Zsombor aranyos lehetett nagyon! Biztos, hogy Ő is izgult ám!
Teljenek gyorsan a napok! ![]()
Na bekukucskálok egy kicsit már. 
Ma voltunk Székesfehérváron, és itt helyben is volt elintézni valónk. Vettünk a Tesco-ba cukrot, olajat, stb... minden fogy itthon... Most nem nagy bevásárlást tartottunk... De ha akarok még lekvárt főzni, már kevés volt a cukor itthon...
Túl vagyunk az ebéden, a sorozat megnézésén... pihentünk eddig.... Valamibe bele kéne kezdenem, de most nem vagyok olyan friss... Talán egy fél adag kréker összejöhet. Már tegnap csak 1-2 db volt a tálkában.. a fiam olyan kérőn nézett rám... meg is ígértem, hogy lehet, sütök....
Na megyek is, az nem tart sokáig...
Majd jövök megint pihenni. 
Ma mostam is, és az előbb már be is hoztam az összes ruhát, gyorsan megszáradtak ma is az udvaron...
Aztán készen lettem a fél adag krékerrel is. A férjem jó vékonyat és hosszabbat kért... hogy hasonló legyen a ropihoz! ... hát sikerült, de elég lassú ilyen vékonyra, és hosszabbakra vágva behelyezni a tepsibe a sütés előtt... mert picit ragad a kézhez...
De megérte! Mert a férjem már tesztelte is! Azt mondta, hogy sokkal finomabb a ropinál! Szerintem is! ![]()

De most már pihenés! 
Margitka!
Szerencsére ma könnyebb napunk volt,munka után még elmentünk mi is vásárolni egy kicsit,tényleg nem kellett sok minden.Holnap elmegyünk Szabolcsékkal ebédelni,vasárnapra halat szeretnék sütni.Ma még volt töltött paprika,azt ettünk ebédre.
Csak kisültek a krékerek,nem tudtál ellenállni a kérésnek,ilyenek nem is lehet.
Lehet hogy butaság amit írok,nem lehet a sütőpapíron kinyújtani a tésztát,azon kiszaggatni és a papírral együtt betenni a tepsibe?
Lia!
Az jó, ha nem volt olyan fárasztó a mai napod! Így még a vásárlás is lazább lehetett. De jó lesz Nektek holnap! Biztos finom lesz az ebéd! Jó is az ilyen közös kikapcsolódás néha. Akkor ünneplés is lesz?
Az idén mi is terveztünk májusban és júniusban is egy ilyen közös ebédet a gyerekekkel Gárdonyba, de sajnos mindig valami akadály közbe jött eddig...
A töltött paprika finom ebéd, egészségetekre! Vasárnapra mi is halat tervezünk a húsleves után, de majd grillezni akarjuk, az nagyon bevált. ![]()
Nem is rossz ötlet a sütőpapíron való kinyújtása a tésztának... Na legközelebb ki is próbálom majd... Attól tartok csak, hogy kicsit összeragadnak majd a rudak... de majd, ha már megcsináltam, akkor úgyis beszámolok róla... A jövő héten mindenképpen teszek egy próbát, mert most izgat ez a dolog! 
Margitka.
Lehet hogy nem lesz olyan szép,de mikor kisült és öszesültek,akkor is szétdarabolhatod,kevesebb munka van vele.
Igen holnap egy kicsit ünneplünk is.
Lia!
Most már biztos, hogy megcsinálom a sütőpapíros megoldást. Így szerintem is tökéletes lesz nekünk itthon... úgyis csak nasizni kell... meg a lényeg az, hogy finom legyen, nem, a szépség számít.... Tulajdonképpen mindig ezt szoktam mondani a húgomnak is!... Hihi, Ő szépet, én meg finomat tudok sütni! ![]()
Aztán ha megmutatható is lesz, majd lefotózom azt is! ![]()
Akkor jó ünneplést holnapra! Érezzétek nagyon jól magatokat együtt! 
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás