Válasz: Társalgás
Na már meg is sültek! ... jaj, még éhesebb lettem! ![]()

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Margitka.
Hú de finomságos.Én is éhes lettem. ![]()
1 napig nincs rendelés és ez van,szerencsére semmi komoly eset nem volt.
Lia!
Valóban nagyon finom lett! Még kecsapot is tettem rá, amikor ettem. A hagyma és az uborka is jó volt vele. Kettőt be is faltam! 
Tulajdonképpen ez így érthető... de azért lehetne egy kisebb szünet a rendelések alatt, igaz! 
Közben a nagy fiam is hazaért... De nem is maradt lent sokáig, már fürdik.... elég nehezen viseli Ő is ezt a nagy hőséget... Jobban szereti a hidegebb napokat...
Erről jut eszembe, hogy továbbra is ügyeljünk a több víz fogyasztására!

Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Jól aludtam,nem voltsemmi éjjel,pedig délután már felhősödött,most reggel viszont elég felhős és lehet hogy lesz egy kis eső?
Pedig ma biciklivel akartam elmenni itthonról...
Na meglátjuk,kicsit később...a szél is elég élénk...
Iszogatom a kávém,és tervezem a napot...legyen szép mindenkinek..
Margitka!
most láttam a szendvicseket,máris éhes lettem...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
A férjem is megfőzte már, és kiment öntözni a kertbe... Mondta, hogy én még pihenjek, de nem bírtam tovább maradni az ágyban Bár én már este reménykedtem, hogy éjszaka lesz egy kis eső, mert nagyon sötét felhők gyülekeztek észak felől.. aztán semmi... A fürdőszoba ablakából készítettem is egy fotót fürdés után, amikor kinéztem az ablakon... Nem röstelltem lejönni a fényképezőgépért... Majd mindjárt felteszem a gépre a képet, és megmutatom. ![]()
Este leszedtem a maradék fekete ribizlit is még a kertben, talán csak egy kevéske maradt még, ami nem érett be.. Viszont a piros is szépen kezd érni, de abból még nem szedtünk, kell hagyni egy picit, hogy jobban bepirosodjon.
Ennyi lett még a feketéből. Nem mostam meg, látni is, de akkor jobban romlik, és este már nem ettünk, csak a fiam vett ki belőle, persze megmosta amit evett! 
Na de most már én is megiszom a kávémat,
... és éhes is lettem, hogy emlegeted a szendvicseket... Kapok is be pár krékert. Igaz, hogy már csak pár darab van, majd megint sütök egy fél adagot, ha elfogy... 
Na már kiteregettem már a ruhákat...
Aztán lementem a kertbe... Meglátszik a törődés, a sok munka... meg is dicsértem a férjemet, mert Ő van többet kint. 
Most pedig tálalok, és reggeli! ... 
Ezt már a kertből hozta a be a férjem a reggelihez:

Persze még előtte telefon anyukámmal. 
Na pusz mindenkinek,megjöttem!
Voltam anyukámat felköszönteni,ma van a születésnapja,közben kimentem nekik vásárolni a piacra,szerencsére apu már jobban eszik és barackot kivánt,azt is hoztam meg dinnyét anyunak,linzert vettem egy pékségben egy dobozzal,baracklekvárral azt nagyon szereti,érdekes hogy ha én viszek azt nem eszi meg...kenyeret vettem,macskáknak szárazeledelt,a két befogadottnak az udvarukon,úgyhogy megint jól felpakolva mentem vissza,még egy kicsit beszélgettünk és aztán jöttem haza..felcimkéztem a lekvárokat,mindjárt pakolászom be a kamrába őket.
Akarok összevágni salátát én is ,kis oliva olajjal leöntve van friss kenyerem ,most azt kivánok enni.
Beteszek egy fotót a topikomba...ilyet még úgysem láttatok,szoknyában vagyok...ezt meg kellett örökiteni,évek óta nem hordtam szoknyát,ezt vettem ezt a farmer szoknyát...
Egész úton olyan érzésem volt,hogy túl rövid és kilátszik mindenem ,folyton húzgáltam lefele...
Ancsa!
Sok sok szeretettel köszöntöm édesanyádat születésnapja alkalmából! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Neki!

Te ma is helyt álltál. Örülhetnek a szüleid, hogy bevásárolsz Nekik is!
Jaj de jó, hogy berakod a topikodba a szoknyás fotót, arra én is kíváncsi vagyok ám! 
Köszönöm szépen itt is,apu mondta is ma hogy ha én nem vigyáznék rájuk nem tudja mi lenne velük,ma sem tudott kimenni a piacra még,de ha ki is megy nem bir már cipelni,a húzóst meg utálja mert folyton a sarkára húzza,meg a piacon minden második ember húz olyat maga után ,nem lehet elférni tőlük...
Ancsa!
A férjem kihívott, hogy menjünk ki a kertbe, és szedjünk citromfüvet. Már le is szedte amennyit akart, mire én kijutottam. De az összevágásában segítettem én is. Lett egy 20 literes vödörrel... ![]()
Aztán felvitte a forró padlásra, és kiterítette az asztalra, amit pont a fűszernövényeknek állított össze évekkel ezelőtt... Persze előtte leszedte a megszáradt diófaleveleket, azt lehozta, és berakta a zárható fémdobozba. Ez már jó lesz télre!
Mihelyt megszárad a citromfű, az is lekerül a dobozokba. Kb. szombaton a tárkonyt vágjuk le, és azt kerül fel száradni a helyére. ![]()
Már nagyon sokan használnak ilyen kerekes húzóst, könnyű vele közlekedni, de hozzá kell szokni... A múltkor a sógornőm is azzal jött Pestről, abba elég sok minden elfér, és tényleg csak húzni kell, nem fárasztónem kell cipekedni... Az idősebbeknek lehet, hogy nehéz hozzászokni... Anyukám sem nagyon szerette... inkább szatyorral indul a boltba, és csak keveset vásárol egyszerre. 
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás