Válasz: Társalgás

Jó reggelt,szervusztok!
Hát már tegnap hétvége volt Margitka,a dokim csak kétszer rendel egy héten,más városban dolgozik,és máshoz nem mennék,mert csak benne bizom!
Az éjszakám jól telt,aludtam végig,nem volt fájdalmam,jegeltem tegnap este,és nem is dagadtam fel,csak egy picit látszik,egészen elöl a szám sarkánál,kicsit Stallonés lettem!De nem dagadt fel hála Istennek,és főleg nem fáj,mondom nem a fogam fájt hanem az inyem,lenn az államnál még a csont is,a huzat miatt,igaz hogy sapka volt a fejemen egész héten de hát a fél arcomat érte a fejemet nem,de az egész fejemet nem tudom betekerni és felállni sem tudok állandóan hogy odamenjek becsukni az ajtót,mert a három főnöknő olyan mint a sós se...ű tyúkok,állandóan jönnek-mennek az irodába és midig nyitva hagyják az ajtót.
A mára tervezett vásárlásom elmarad,mert azért nem megyek igy ki az utcára,bár nem nagyon látszik de akkor is.Meg aztán anyu sincs valami jól megint,nyillalódzik az epéje,ilyenkor nincs kedve járkálni,kapott valami keserűsós kúrát egy gyógynövényes doki ismerősünktől,most azt csinálja,állitólag nagyon jót tesz,meglátjuk,bár az én véleményem hogy neki az epéje teljesen ki van hajtva,nincs is,össze van száradva az epehólyagja,mert annyi epehajtót szedett már,hogy nincs ideje az epének olyan hamar újratermelődni,mint ahogy ő kihajtja és ezért nincs étvágya sem...És ezért is fáj,viszont mikor fáj,ő rögtön bevesz valami hajtót...hiába beszélek neki,hogy hagyja ,pár napig ,vagy hétig addig rossz,de aztán mikor már van elég epe,akkor az étvágy is visszajön.Tudom magamról mikor az epeféreg miatt kiirták a gyógyszert háromszor egymás után,és bevettem úgy kihajtotta az egész epémet,hogy nem volt ami eméssze az ételt,attól voltam rosszul és nem tudtam enni,mig vissza nem termelődött,a gyomorsavnak és az epének egyensúlyban kell lenni...
Na de darált húst vettem ki,azt hiszem fasirtot sütök és csirkemellet is kivettem,valamit majd kitalálok belőle...azt hittem ma nem lesz kedvem semmire,de hogy nem fáj a fogam,igy már van...
Mára 16 fokot mond ide mifelénk,akkor szép napos időnk lesz remélem!