Válasz: Társalgás

Jó reggelt mindenkinek!
Mi jól aludtunk,korán keltem ,megkávéztam,készülök,menni kell munkába,láttam egy boltot már pár hete útközben,ahol felszámolás van,talán ma benézek hátha kapok egy farmer szoknyát magamnak ,nagyon szeretnék egyet...itt pedig árleszállitás van...Aztán sietek haza,ma délutánra igértek nekem málnát,és két csirkét,találkoznom kell az eladóval.Már áfonyát raktam a fagyóba,négy dobozzal.az elég lesz,és lesz most egy kiló málnám is!Vissza kell kapcsolnom a fagyasztó ládát mert annyira tele van a kombi mélyhűtője,hogy oda már nem fér semmi...Atti az este hozott egy nagy füstölt csülköt,azzal,hogy enne savanyú krumplilevest!és két megpucolt halat,amit egy barátja fogott és pucolt meg nekünk..alig volt helyem betenni...
Kicsit nyugodtabb vagyok hogy tudom a cicák jól vannak és jobb helyen vannak,mint a sufni ahova Atti tette őket,de már kezdem megszeretni és az nagy baj,pedig még holnap is el kell mennem ,van olyan folyadékom amivel a fülüket kell megkezelni,fülrüh ellen...akkor már tiszták lesznek,és védettek ,csak nőniük lell és erősödni,mert ilyen picike korban nem kellenek még senkinek.Muszáj lesz valakit találni nekik,kiraktam a face-re már többször de sajnos kevesen osztják és nem terjed a hirük...
na,akkor megyek készülődni,ma is nagyon meleg lesz,vizet rakok oda magamnak!
Majd jövök,puszi!