Sziasztok,megjöttem.olyan fáradt vagyok hogy alig birok rágni,kikészültem ma a nagy meleg is rásegitett,de fél délelőttöt a kiscicákkal töltöttem,valami iszonyú fárasztó volt...kiengedtem az udvarra őket,aztán lesni ,figyelni nehogy eltűnjenek,meg a nagyokat hogy ne bántsák őket...Persze azoknak meg érdekes volt a sok csöppség,folyton ott szaglásztak...aztán vettem sorra őket,beadtam a féreghajtót,megmostam a szemecskéjét annak amelyiknek gondja volt vele,egész délelőtt mosogattam neki,mire hazajöttem már csudaédes pofija és rózsaszin orrocskája volt...nagyon hizelgős ,bújós,dugta a fejét a kezembe állandóan,olyan kis hálás..

aztán edényeket mosogattam el,átpakoltam őket egy nagy szobába,ahol azelőtt lakók voltak,de már üres...régóta
ott van nagy hely,levegő,fény,egy kanapé és két fotel,szőnyeg igazi szoba nekik...nagyon imádták.de előbb játszottunk egész délelőtt...a fülüket is megmostam,megtisztitottam..olyan fáradtak voltak elaludtak a földön meg ülve ,állva..eldöltek,mint a zsák...

Úgyhogy bepakoltam őket a kosarukba és bevittem a szobába,akkor tettem enni nekik azt még felkeltek és jól belaktak...után mind bemásztak a kosárba és aludtak mint a bunda.

ennyit tudtam ma tenni értük,igy is mire hazaértem egy óra elmúlt és még nem ettem semmit...voltam kifizettem a számlát apuéknak,piacon keresztül,vettem Attinak egy pólót,lesz a csoport tali a jövő hónapban,azt akarom öltözzön fel rendesen..Még bementem szüleimhez megint aztán mentem a cicákhoz,onnan megint vissza szüleimhez,aztán indultam haza...útközben bementem a macskaeledeleshez,vettem egy zsák almot az enyémeknek,meg két kiló száraz eledelt az ott lévő nagy macskáknak azok is olyan soványak szörnyű,van vagy három,négy,meg jönnek innen-onnan szomszédoktól,keresnek ennivalót.
aztán még beszóltam a fodrásznőmnek mert Attinak kértem egy időpontot nyirásra,ma este fogadja,végre hazaértem...csurom vizesen...ki vagyok..úúú ilyen fáradt rég ovltam,na de ha már ott voltam lefotóztam a fügefánkat is.

magasabb mint a ház...Meg kellett volna metszeni de igy is van rajta sok füge...