Szervusztok,megjöttem!
Jó nap volt,nem volt nehéz...minden rendben volt.
Ilona!
Dehogy találtam,nem kellenek senkinek,nálunk rengeteg kidobott meg kóbor állat van,elég ha valaki kimegy a lakótelepen a tömbházak közé,azonnal talál kiscicát...de azokat általában etetik az ottlakók...ezeket mikor felszedtem már akkor tudtam, hogy nem fognak kelleni senkinek,de nem hagyhattam ott ahol voltak,még túl picik hogy maguktól boldoguljanak ,elszakitották az anyjuktól őket,valaki háztól dobta ki,nem az utcán születtek,kóbor cicaként...azokat jó esetben felneveli az anyjuk,hacsak azzal nem történik valami...De ezek teljesen halálra voltak itélve,egy forgalmas út mellett a másik oldalon a megáradt Kőrös...Más megoldás nincs,neveljük őket amig elég nagyok lesznek és ők maguk találnak gazdát magunknak,el fognak kóborolni az udvarról ,jó esetben valamelyik háznál befogadják őket,ha szépek lesznek..ezért kell szépnek nevelni őket...több esélyük lesz,mint igy kis sovány ,csipás macskakölykökként...Most még csak az én szemem látja őket szépnek... 
Margitka!
Nagyon ügyes vagy hogy már ennyi mindent elpakoltál a fagyóba,az enyém még kong...
Főzök egy fazék,tárkonyos pulykaragu levest,és krumplit is főztem a tegnapi dagadó pecsenye mellé...már e lég is lesz ennyi..Porszivózni is kéne,de talán inkább majd holnap reggel,ma már eleget porszivóztam..