Sziasztok újra! 
Lia!
Remélem, hogy nem kapsz értesítést, és minden rendben van. Akkor drukkolok, hogy este a kontrollon a férjednek is jó eredménye legyen! 
Sajnálom, hogy a munkahelyen ilyen sok beteggel kell foglalkozni... mi lesz még később?
Most jöttem ide reggel óta a géphez. Mivel a fiam úgy döntött, hogy még ma is marad, és olyan szépen kérte, hogy valami kávés krémes sütit csináljunk... hát nekiálltam... Na és a férjem is nagyon édes szájú, Ő még be is segített a készítésébe... Kapucíner szeletet készítettünk...
Ancsa!
Te is finomságot hoztál! Mindenki édeset kíván? 
Micsoda akciós autóba bekerülést csináltatok reggel! Filmbeillő jelenet lehetett... 
Most sokat foglalkozol a cicákkal, ezért is álmodhattál Ufival... Hogy mit jelenthet?.. nem tudom... Mert, hogy Attinak kellene az a kis cica, hát még nagyon kínban lehetsz a döntés miatt...
A zellerkrém leves is hasonlóan készül, mint a többi krémleves. Én így csinálom: Zellerkrém leves
Klári!
Örülök, hogy szerencsével jártatok a családi pótlék ügyében! 
Az új bakancsod csak megszokod idővel. Jó meleg különben? 
Látom, hogy közben elmentél befűteni, én is begyújtottam már a fürdőbe, hogy mire jön haza a nagy fiam, lehessen fürödnie...
Hoztam a kapucíner szeletből, bevallom, hogy most én is tejszínhabbal ettem, nem csak a fiúk,... de én 1 szeletet, ők meg 2-őt is fejenként...