Válasz: Társalgás
Helló! Egy kis pihenőt tartok most...
Na mi aztán jól belefogtunk egy nagy munkába az étkezőben!... Még ilyen nem volt, hogy a 220 literes, fiókos fagyasztószekrényt nem engedtük le 2 éve... Pedig minden évben egyszer megcsináltuk... most elmaradt... rá is fizettünk, mert így rengeteg a munka vele, és sokkal tovább is tart...
A 350 literes fagyasztóládát minden évre leengedjük, és kimossuk, mert azt könnyebb kipakolni, és a jeget is sokkal hamarabb ki tudjuk szedni, olvasztani a ládából... Szerencsére 2 nagy neylon zacskóba elfért a húsfél, ami a fiókosban volt tárolva, például, hal, csirke és sertéshús... Így ráérünk vele, hogy szépen ki is száradjon, majd csak utána pakolunk vissza!
1 óránkba tellett, míg a jeget leolvasztottuk a a belsejéből... de ugye a fiókosnak a hátulján is keletkezett jég, na az még olvad, és csöpög...
Mindenesetre délre készek leszünk, addigra felmosok mindenhol!... De addig jól esik egy kicsit pihenni... ezért is jöttem ide a géphez... ![]()
A Skpe is jelzett, nem csak a fiamtól kaptam ott írást, hanem Tőletek is.. bár nem mindenki vette észre az én utolsó pár bejegyzésemet... Aki írt, annak természetesen én is írtam.