Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Már mi is megittuk ma korán a reggelit.

Akkor csak odaért a finom csomag!... Hihi, és kibírtad, hogy ne egyél belőle?! Nagyon helyes! Fő az egészség! 
Mi is nagyon szeretjük a lecsót, szerencsére még van a spejzban jó pár kis üveggel... persze a friss mindig jobb mindenből. Én éppen tegnap néztem a kertben, hogy milyen sok helyen van citromfű... úgy elterjedt, nem is győzzük mindet elrakni, majd levágunk egy csomót mi is és felvisszük a padlásra. Ott van kialakítva egy jó nagy asztal, azon kiterítjük, és ebben a hőségben egykettőre meg is szárad majd! Mindig ott szárítjuk a gyógynövényeket... Na a tárkony is szépen terjed... azt is nagyon szeretjük.
Éjjel elég jól aludtunk, de most is megébredünk 1-2 alkalommal viszont nem sokáig voltunk fent... Meleg van már most, 17 fokot látok a kinti hőmérőn... és borús az ég, de nagyon!....
Mára maradt gyümölcsleves bőven, és tarhonya is... csak friss endívia salátát szedünk hozzá a változatosság kedvéért... ez kicsit kesernyés ízű, de egészséges nagyon. Majd finom levet keverünk össze hozzá, amibe mártogatjuk, amikor esszük: mégpedig hársszirupot, kevés bort és citromlét.
De most még körülnézek a levelezőimben, és a Skype-n... Oda mindig benézek, mert a fiammal ott a legjobb írogatni, még a munkahelyéről is elérem azonnal Gábort!
Neked is jó munkát mára!