Válasz: Társalgás
Nekem most centriz a gép,a hajam már befestettem,hamarosan le is moshatom,nagyon felhős és szürke megint nálunk,a nap nem is látszik...Depis idő van!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Nekem most centriz a gép,a hajam már befestettem,hamarosan le is moshatom,nagyon felhős és szürke megint nálunk,a nap nem is látszik...Depis idő van!
Sziasztok újra!
Lia!
Én is nagyon figyeltem a ruhákat... ami megszáradt, azt már be is hoztam... De nagyon meleg van és jelenleg a nap az erősebb a felhőknél. Aztán még a szél is lengeti a ruhákat... szerintem ebéd után már mindent le is szedhetek a szárítókötelekről!
A reggeli után mindjárt kimentünk mindketten a kertbe. Én végeztem az eper rendberakásával, kihuzigáltam a rengeteg folyófüvet, ami a töveknél volt, a közét bekapáltam, és legereblyéztem a gazt. Majd délután leszedjük a piros epreket is, mert van szépen megint rajta! Aztán a férjem pótolta a palántákat: paradicsomot és paprikát, ahol gond volt... és rakott ki még karalábét is... aztán kapálgattunk. Most már a zöldbab is szépen nő... Szedett a férjem salátát, én megmostam, és a levét is megcsináltam. A lecsós tarhonya már a sütőben van, virslit is tettünk bele... ![]()
Ott sem volt eső eddig? Mert ha permetezett a férjed, akkor el kell telnie pár órának utána. 
Neked is további jó munkát a dolgozóban! 
Ancsa!
Gondolom, hogy már nálatok is szépen száradnak a kimosott ruhák... a hajad is rendben van! Talán az idő is szebb lett?... Már nem depis az idő? 
Én is végeztem a porszivózással is,kisütött a nap,kicsit javult az idő...a hajam már rendben van,be is száritottam,nasiztam egy kis cseresznyét,várom a futárt,küldtek sms-t hogy ma hozzák a rendelést,11-19 közt...nem is adtak sok időt...egész nap várhatja az ember őket....Addig pucolok egy kis krumplit,kell a tegnapi tarja mellé,köret!
Jó sok munka van a kertben,csodálom hogy a derekad birja...
Ancsa!
Te is szépen elvégezted, amiket kitűztél célul.. Most már csak ez a várakozás ne lenne, igaz! ![]()
Sajnos itt is legtöbbször fél napot, vagy még többet is kell várni a megrendelt cuccokért... de azért az jó, hogy házhoz hozzák, nem kell kimozdulni érte! ![]()
Neked is jó étvágyat a finom ebédhez majd!
Hát majdnem 2 órát voltunk kint a kertben. Eddig bírja a derekam... De olyan jó, amikor az ebédhez a frissen szedett salátából ehetünk!... Na és az eper is, Nincs permetezve, de gondozni kell rendesen... viszont délután ma is lesz egy nagy tállal! ![]()

Óóó,de szépséges az eper!
Nekem cseresznye van nassolni,és már meg is ebédeltem,közben a futár is járt itt,úgyhogy egy dolog letudva...
Most még benassolok egy szelet tortát a palacsintából,ebéd után,és estig csend...
Az idő kiderült,szép napos,érdekes,hogy délelőtt még melegitőt kellett húzzak,most meg olyan meleg van hirtelen,hogy atlétában vagyok!
Na még beteszem az ebédem a konyhámba!
Tehát nem kell tovább várnod! Akkor ugye lesz fotó a kellékekről! 
Épp most szedtük le a mai termést... már meg is mostam, csap hagyom lecsepegni róla a vizet:

Margitka.
Masem esett semmi;reggel még hűvös volt,utána meg fülledt meleg lett.Nagyon párás a levegő,nehéz elviselni.Nehezen de végzett a férjem a permetezéssel,egyre fárasztóbb neki.
Nagyon szépen lett epretek megint.
Holnapra megfőztem az ebédet,zöldbabfőzelék lesz virslivel.
Lia!
Itt sem volt eső ma. Hasonló a helyzet, nagyon nehéz volt és még most is fülledt a levegő... 
Elhiszem, hogy a férjed is elfáradt a permetezéssel... Még akkor is nehéz munka, ha jobb idő van... Pihenjen Ő is amennyit csak lehet. ![]()
Holnapra finomat főztél. Nekünk maradt bőven a virslis lecsós tarhonyából. De levest kell főzni, azt hiszem, hogy gyümölcslevest főzök... az jó lesz ebben a hőségben jól lehűtve. ![]()
Remélem, hogy ma mindenki ivott elég sok vizet, mert most igazán nagy szükség van erre ebben a hőségben! ... De még nem ittunk eleget, akkor hajrá! 
Igyunk!!! 
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Megint esett az eső,este dörgött,mint az őrült,látom hajnalban minden vizes megint...érdekes hogy nem is hallottam az esőt,pedig nyitva volt az ajtó,nagyon mélyen aludtam,kutyaugatásra ébredtem hajnalban 4 kor,a gyártelepen a farkaskutyák nagyon ugattak valamit..vagy valakit...kimentem wc-re és visszabújtam,akkor jöttek be a macskák is a balkonról és bebújtak mellém,igy még másfél órát ráhúztunk...most iszom csak a kávém.
Ma érkezik a kolbász és szalonna..egy darabig el leszünk látva megint...
most sütöget a nap,de erősen felhős az ég...mit mondjak még?
Legyen szép napunk...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Most már én is megittam, hogy frissebb legyek... Ugyanis kicsit korábban elaludtunk este, de még fél 11-kor megébredtem, és csak hajnali 1 óra után tudtam elaludni újra... de csak 5 óráig, akkor már hiába akartam aludni... most ennyi volt az éjszakai pihenés... 
Jelenleg itt kellemes a hőmérséklet, már 17 fok van... eső nem volt nálunk... pedig este a fiam jelezte Pestről, hogy ott már dörög és csepereg is az eső... féltem is, hogy erre jön, de ezt most megúsztuk!
Ma csak levest kell főzni, és majd a Tesco-ba átlépek, már megint kell pár dolog...
Nekünk is van a fagyóban mindig kolbász és szalonna, a férjem és a fiam előszeretettel eszegeti.. én már ezeket is mellőzöm sajnos, pedig imádtam... Akkor ma Te is dőzsölhetsz, ha megkapod!
Legyen szép, és vidám, vagyis egy nagyon jó napunk!
Hajrá!!! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás