jó reggelt mindenkinek!
Kidobott az ágy!Tegnap elfoglalt voltam elhanyagoltam az evést,korán ébredtem,korgó gyomorral...
Margitka!
Mekkora szem eprek,ez az elefántfül fajta?Nekem is eltűnt egy jó merőkanalam,mikor az albérletből ideköltöztünk...azt is tudom hol f elejtettem ott..pedig mindent átnéztünk,kiüresitettünk,többször is átvizsgáltuk,de volt egy nyitott polc a konyhafülkében,és annak az oldalára volt akasztva...ott maradt...sajnáltam én is,de sikerült végül találnom egy pont ugyanolyat a boltban...
Jó, hogy nem valami értékesebb veszett el!
Lia!
Mig dolgoztam én is összevissza tudtam enni...nem is tesz jót..de ha éhes az ember,enni kell..
Remélem azért jól aludtál?
Ma várom a futárt szerintem jönni fog a torta kellékekkel...holnap pedig kolozsvári szalonnát és házikolbászt hoznak ,azok akiktől a sonkát is rendeltem húsvétra!Csütörtökön pedig be kell fizetnem a macskahálót,amit rendeltem,de amúgy is a bank előtt megyek el,muszáj kicserélni a balkonon,már hét éves és három helyen megpattant,ki van foltozva...félek kiszakad mert a Bitta neki szokott dőlni...Most egy kicsit összejött minden,de sebaj! 
Ma hajfestés lesz nálam...még a többit nem igazán tudom,porszivózás tuti!