Válasz: Társalgás
A turmix elfogyott... megittuk... 
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
A turmix elfogyott... megittuk... 
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Jól aludtam,most meg turkálóban mászkáltam a sok rongy közt,de nem találtam egy nekem tetsző dolgot...ja persze álmomban! ![]()
Már a kávét megittam,Attinak odapakoltam az uzsonnát,elmosogattam,kivettem a húsokat kiolvadni és készülődöm,hétágra süt a nap,remélem ma jó idő lesz,megyek a szüleimhez ,leszállitom a házikót,utána piac,és haza főzni.
Legyen szép napunk és sikeres hetünk! ![]()
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
De jót nevettem most!... Hát persze, hogy találnál valamit élőben! ... Ezzel én is így vagyok! ![]()
Itt is látom már a nap fényét a fák tetején!
Most kellemes a levegő, már 15 fok van árnyékban... de eső már ma is várható, néhol jég is... ezt most mondták a tévében! .... és van ahol 30 fok is lehetséges...
Akkor csak óvatosan azzal a házikó szállítással! Biztos meg lesznek elégedve a szüleid a munkáddal! Sikeres piacozást, és majd finomakat főzzél! ![]()
Nekünk maradt ebéd mára. Takarítanom kell majd... De én előbb megiszom a kávémat, mert a férjem ma is megelőzött vele. 
Mindenkinek 
Kukucska! ...... 
Az intézkedéseknek sosem lesz vége?!.. Ma a reggeli után elmentünk Érdre, mert adategyeztetést kellett elvégezni a mobilommal... Bosszantó, hogy ilyen hülye intézkedéseket hoztak!
... A férjem a sajátját telefonon le tudta rendezni, de az enyémet nem fogadták el... ezért átmentünk személyesen. a T.Com-hoz... szerencsére nem kellett 25 perc, és készek is lettünk... Igaz, hogy 2-en megunták a várakozást előttünk, emiatt előbb sorra kerültünk. ![]()
Aztán, ha már átmentünk több helyre is beléptünk... például a Lidl-be is... aztán mivel eltűnt a kedvenc merőkanalunk, máshova is benéztünk... már 3 hete nem találjuk... el sem tudom képzelni hová lett? ... Most sikerül venni egy nagyon jót:

Most kifújjuk magunkat, kell egy kis pihenés ebéd előtt, mert nagyon meleg van... a takarítás délutánra maradt.. 

Nem túl jól sikerült fotó,de hát mobillal lett készitve...a szüleimnél virágzik a lonc...
Megint beborult,délelőtt csodás,napos idő volt,mostanra megint beborult,szerencse hogy meg tudtam járni a dolgaimat,biciklivel mentem ,elszállitottam a házikót,a macskák nagy örömmel fogadtak és elfoglalták!
Apu mondta később hanyatt fekve aludtak benne,a lábuk az égnek állt! ![]()
Aztán persze piacon is voltam,és úgy megpakoltam a szatyrokat,hogy a biciklivel is óvatosan jöttem mert elöl hátul volt csomagom...
Itthon nekiálltam,megfőztem a gulyást,Egy darab tarját betettem wokba,megfüstöltem,majd megsütöttem egészben ,sütőzacskóban.Sütöttem palacsintát és összeraktam egy palacsintatortát,túrókrémmel és pisztáciapudingos krémmel,.ja és egy üveg uborkát is odatettem kovászolni..vettem ugyan hajfestéket de ma már nem foglalkozom vele,majd holnap..szinte csak most ültem le enni,nap közben kaptam ezt azt,amivel épp foglalkoztam,nyers répát,cseresznyét,egy palacsintát...
Megyek teszek pár fotót a konyhámba...
Sziasztok!

Jó zsúfolt hétvégén vagyunk túl. Képzeljétek majdnem megfeledkeztünk az osztálytalálkozóról. A férjemnek volt szombaton azért nem jöttem eddig. A gyerekek is itthon voltak, sajnos kevés időt töltöttünk most együtt a szombat teljesen elment a találkozóval. Miskolcon tartották megint, még jóhogy nem kellett messdzire menni. Jövőre Kiskunfélegyházára megyünk. Ott lakik az osztálytársuk és Ő akarja most megszervezni. Rohanással telt most a hétvége.
Pénteken sikerült megcsinálni a nyomtatónkat, kompresszorral kitisztította a férjem egyenlőre eddig jó. A gyerekek nyomtattak már rajta hétvégén. Lehet hogy nem lesz hosszú életű már, de kíváncsi is vagyok meddig bírja. Na majd elválik!
Margitka! Hogy tűnt el a merőkanál? Nagyon jót vettetek! Én sem sütöttem hétvégén, fagyiztunk most. Nem volt időm most a sütésre. Főztem abból viszont sokat pakoltam. Az unokám meg is kérdezte mama pakoltál be levest? Pedig a menyem is nagyon finomakat tud főzni, de megszokta ha mennek vissza akkor tele van a táska.
Csütörtökön megyünk hozzájuk, pénteken fellépnek de gyikük sem tud menni és el kell hozni a gyereket. Akkor már hozzuk is haza, ők csak hétfőn tudnak érte jönni. Van program de így a jó. Ma délelőtt megint kezdtük a kerítést festeni, de legalább már a 3.dik sor befogja. Nektek is biztosan gyünyörű a kert, van benne minden szépen lehet szedni!
Ancsa! Neked milyen a nyomtatód, a miénk Epson. Bizony nagyon drága a festék itt is. A férjem talált egy boltot, ahol olcsón meg tudja venni és mindig onnan vásárolunk. Ugyan az a márka amit a nagy áruházakban vettünk eddig.
Te hogy milyen ügyes vagy! Milyen szép házat kaptak a cicák! Ez igen! Ezermester vagy!
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Hogy Te megint mennyi mindent elvégeztél! Én délután kimentem a kertbe, elkezdtem az epert kapálni, de annyira fülledt meleg idő volt, és még most is az van, hogy abba is hagytam... majd holnap reggel inkább, amikor még nincsen ilyen meleg, akkor folytatom...
Na akkor megyek képeket nézni a konyhádba!
Ilona!
De csodás csokort hoztál! Köszi!
Itt árnyékban most 30 fok van... Látom, hogy nem érsz rá, remélem, hogy jól vagytok! 
Szia Margitka!
Az előbb a csokor csak úgy elszállt! Benyomtam véletlenül a gombot de még nem írtam semmit. Köszi jól vagyunk! Puszi
Ilona!
Az enyém Canon.Egy időben vettem hozzá töltő készletet meg tintát és én magam töltöttem a tintapatronokat fel,de már régi és vagy 10 töltés után muszáj cseréni,nem működik tovább,de azóta nem foglalkoztam vele...
Margitka!
Ez érdekes,hogy tud eltűnni egy merőkanál? de jó amit vettetek helyette,lehet majd előkerül az is!
Ilona!
Látom, hogy már írtál a virág alá. Gondoltam, hogy sok programotok volt. Nekem is lett volna egy érettségi találkozó Győrben... de sajnos 17.-én, akkor meg semmiképpen sem tudtam volna elmenni... Én nagyon ritkán lépek be még mindig a facera, nem tudom megkedvelni.. ott hívtak meg az osztálytársaim... de a sok gond miatt meg is feledkeztem róla... és utólag írtam annak az osztálytársnőmnek, aki meghívott... de lehet, hogy megsértődtek... sajnálom...
Örülök, hogy a férjed kitisztította a nyomtatót, talán még egy ideig használhatjátok. ![]()
Hát ez jó kérdés, hogy hova tűnt el a merőkanál? ... ezt én is szeretném tudni!.. ilyen még nem volt... Hiszen nem is kicsi, el nem tudom képzelni hol van?
Mi is fagyiztunk a vasárnapi ebéd után.. most a meleg miatt jól is jött! ![]()
Aranyos lehetett az unokád, hogy így rákérdezett a levesre a pakolásnál! A mama főztje pedig mindig finomabb!
Na akkor megint lehet majd unokázni! 
A kerítés festésével is szépen haladtok!
Ancsa!
A merőkanál eltűnésével már 3 hete foglalkozok... állandóan keresgéltem, még a kertben is, hátha kiöntöttük valamivel... Kicsit sajnáltam, mert nagyon jó volt az is, de z az új talán még jobb, mert ennek fa a nyele, nem tud forrósodni!
Ja olvastam ám, hogy a cicák mennyire örültek a házikónak! 
Margitka!
Nem vitted el Anyukádhoz véletlenül vagy a Fiadhoz,mikor nála jártatok?Biztosan vittél ételt is,nem lehet hogy elcsomagoltad?
Sziasztok.
Ideértem én is,ma szerencsére nem voltak túl sokan.
Ancsa!
Aranyos kis házikót készítettél a cicáknak,biztos örülnek majd neki.Te sok sütit készítesz,kifogod használni az új szerzeményedet is.
Margitka.
Itt a hétvégén nem volt semmi eső,de írták hogy máshol még jég is esett.Mi megúsztuk.Ma nagyon meleg volt,fülledt,nehéz alkalmazkodni a szervezetünknek.
Érdekes a kanál eltűnése,kíváncsi leszek hol találod majd meg.Esetleg becsúszott valami alá,én iratokkal jártam így,a szekrényben becsúszott a fiók háta mögé,annyit kerestem majd véletlenül találtam meg.
Szép az új,majd most hogy megvettétek az újat,meglesz a régi is. ![]()
Ilona!
Jó hogy nem feledkeztetek meg a találkozóról,a következőt írjátok fel.Mozgalmas lesz a hétvégétek,de jó lesz együtt lenni az unokával.
A festéssel is szépen haladtok.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás