Válasz: Társalgás
Igen,mikor megérkezik az áru sok a láda,de azokban jó turkálni...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Igen,mikor megérkezik az áru sok a láda,de azokban jó turkálni...
Sziasztok!

Margitka! Guszta nagyon ez a süti, már én is megsütöm. Tegnap délután mákosat, diósat és egy kis túrósat sütöttem. Adtam át az egyik szomszédunknak is, ott van egy kislány Ibolyánkkal egyidős. Egy hete volt a szülinapja és hoztak kóstolót, így mi is adtunk. Már időm nem volt fényképezni.
Másodszor ma sikerült délelőtt lefesteni a leceket, de csak a harmadik sor fogja rendesen takarni. Ebéd után eleredt az eső is, ma felejtős a munka. Ebéd utén lefeküdtünk el is aludtam egy kicsit. Fáztam mert az ablakokat nyitva hagytam, erre ébredtem fel.
Ti is dolgoztatok, jó hogy a füvet le tudtátok nyírni, itt is nagyon nagy megint. Most mostam ki a hajamat, megyek és megszárítom, mert este már szedem ki a csavarókat. Nem jó benne aludni.
Ancsa! Mennyi minden van ebben a boltban! Nehéz otthagyni amit meglátunk, mert jó dolgokat árulnak, ezzel én is így lennék.
Lia! Van megint sok beteg? Levente is belázasodott hétfőn, de azóta csak hőemelkedése volt. Tegnap nem volt, de délutánra piros foltok lettek a testén. . Hogy mi ez megint, ma viszik délután vissza az orvoshoz. Már ment volna suliba két nap után, mert nem volt láza de ez megint közbe jött.
Szia Ilona!
Jaj, de nagyon guszta az eper a fotón! ![]()
Akkor tegnap nagyon finomakat sütöttél! Biztos nagyon örültek a szomszédok, amikor vittél át a finom sütikből! ![]()
Egy kicsit pihentünk megint mi is délután. Azért a kerti munka már eléggé fárasztó tud lenni. De munkánk végeztével olyan jó végignézni a kertet...
Sajnálom, hogy beteg lett Levente!... De ha nem lázas már, akkor talán nem lesz sokáig... Na és kiderült már, hogy mik is azok a kis piros foltok?
Jobbulást, és mielőbbi teljes felgyógyulást Kívánok Neki! 
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Jól aludtunk,éjjel nem esett az eső,de hajnalban igen egy rövid ideig,a levegő most is hideg...
Vásárolnom kell,töltött káposztát szeretnék főzni,Atti azt enne..És mosni is kell,hazahozott egy csomó holmiját a munkahelyéről irtó büdös ,cigarettaszagú minden,a társa nagyon sokat dohányzik és az a szag beeszi magát mindenbe,múltkor a pólóját kétszer tettem vissza mosni és mégis éreztem rajta a szagot...
Ma viszi az autót műszakira,lejárt,már csak egy évre adják ,a 10 évnél öregebb autóknak nálunk.
Már a kávémat is megittam,virrad,legalább a nap is sütne már ki,napok óta csak esőt látok...minden gyümölcs vizizű a piacon..
Ilona!
Vajon nem allergia lehet vagy valami himlő féle lenne?Vannak oltásai Levinek?Én nem tudom az én időmben minden gyerek kötelezően átesett az oltásokon,nem is volt gond,mostanában sokat hallok járványokat,mert a szülők nem engedik oltatni a gyerekeket,vajon miért?Én is kaptam vagy hatféle oltást annak idején...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Csodásak a szegfűk abban a vázában, jó az összhang a színekkel! ![]()
Én most valamivel jobban aludtam, de már 5 óra előtt felébredtem, és fent is maradtam... Azért még pihentem egy picit.
Mára maradt ebédünk, de lehet, hogy egy könnyű köménymagos rántott levest még főzök, már elég régen volt, és én szeretem tojással. Ma van elintézni valóm is...
Na az nagyon rossz lehet, ha valaki mellett dohányoznak, aki nem cigizik... az sokkal károsabb! ... és még utána a sok mosás is. 
Én is furának találom ezt a sok megbetegedést a gyerekeknek, és a kötelező oltásokat meg nem is értem, hogy miért nem engedik meg egyes szülők???? ... Mindent megkaptam annak idején én is, és nem is voltam beteg...
Itt most még csak 11 fok van, de eső nem esett éjjel, nem hallottam , és nyoma sincsen, már néztem odakint...
Neked jó vásárlást és főzzél finomat! ... 
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok a dolgozóból.
Tegnap jól elfáradtunk mi is,nem sokat intéztünk,szerencsére nem voltak túl sokan délután.
Margitka.
Nálunk holnapra van tervezve a fűnyírás,talán az idő is jobb lesz hozzá.Ti is jól kidogoztátok magatokat,de utána olyan jó nézni az eredményt.tegnap este még megfőztem a mai ebédet.tökfőzeléket, a húst a férjem süti hozzá.
Ilona.
Sajnálom hogy megint beteg a kis unokád,kíváncsi vagyok mit mondanak.Lehet hogy csak egy vírus,az is tud hasonló tünetet adni,ha elmúlik a láz jönnek a kiütések.Itt most elég sok a scarlátos(streptococcus) beteg,mi tesztet szoktunk csinálni hogy kimutassa,azt lehet antibiotikummal kezelni,nem olyan veszélyes mint régen volt,akkor még zárlatot is rendeltek el a közösségekben.Sajnos többször el lehet kapni.
Ancsa!
Itt szigorúbban veszik az oltásokat,ha valaki nem oltatja be a gyermeket,jelentenünk kell.Szerencsére a kötelezőeket itt mindenki megkapja.
Halihó ,itt vagyok,fő a töltött káposztám,és rántok húst is,vettem újkrumplit hozzá.Levesem van még csak én ettem belőle egy tányérral,mert volt a tojás leves is azt ettük meg előbb...ez a zöldségleves a csirkével maradt most hétvégére.Kimostam a holmikat,de csak benn teregettem,most is szomorú,nyirkos és esős az idő,sokszor teljesen besötétedik..
szegény virágaim el vannak kókadva kinn ,nagyon kevés napot kaptak idén a petúniának meg a muskátlinak az a mindene...félek mire kisüt a nap lehervadnak...a sok eső is rossz nekik,sajnos becsapott a balkonra ,mert a szél is fújt és jól megöntözte őket...
Sziasztok!

Tegnap délután volt egy nagy zuhi, le is vert mindent. Lehűlt jól a levegő bent a lakásban is. Kikapcsoltuk a gázt, de tegnap ujra be lett kapcsolva. Ma is szomorkás az idő megint.
Köszönöm Nektek, már jól van a gyerek!
A gyerek elkapott egy vírust, azért lázasosdott be azt mondta a doktornő. Két napig lehet lázas, utána mehet az iskolába.A második napon csak hőemelkedése volt már. Már mehetett volna suliba, de közben kiütések voltak rajta. Így inkább visszavitték megint, de ez a kiütés is attól volt. Jól mondod Lia, a vírustól kapott kiütéseket. Ma már ment suliba, remélem nem lesz gond . Már aggódunk mindig, mert télen Mindenki nagyon beteg volt, az egész családon átment az a nyavaja, amitól Mindenki nagyon beteg volt. Egy egész hétig hánytak, az is valami vírus volt.
Minden oltást megkapott a gyerek, sőt még amiért keményen kellett fizetni azt is beadadták neki. Laciéknál is így van, ott is megkapták a nem kötelezőket is.
Hát elég furcsa vírusok ütik fel a fejüket mostanság!
Lia! Még vért is vett a múltkor doktornő , de minden rendben van. Rendes mert mindig minden tesztet amit csak lehet megcsinál a gyereknél. Így mindenki megnyugszik. Itt mifelénk ilyenről szó sincs, az orvosok ezeket egyáltalán nem csinálják. Küldik össze-vissza a szülőket inkább! Nem tudom olyan nagy dolog lenne, ha kenetet venne a gyerek torkábólí? Még hogy vért vegyen, na az már magas mérce lenne itt! A felszerelésre biztosan kapna valami támogatást?
Ma palacsintát sütüttem, levesünk meg a tegnapi maradék volt.
Sziasztok!
Ma nagyon elfoglalt voltam. Sok volt az elintézni való... Nem is értem rá idejönni a géphez eddig...
Lia!
Finom ebédetek volt ma, a tökfőzelék nálunk már elég régen volt ebédre, talán már besorolom hamarosan... Jó, hogy említetted.
Holnapra jó időt ígérnek, akkor jó fűnyírást majd! ... 
Ancsa!
Én ma mégsem rántott levest főztem, hanem zöldbab lett, és rakott krumpli. Maradt holnapra is. ![]()
Ilona!
Ó de csodás virágcsokorral jöttél ma! Nagyon tetszik! 
Örülök, hogy jobban van az unokád, most már megnyugodhattok! ![]()
Én el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Annyira aludtunk,még Atti s csak egyszer ébredt meg éjjel...nyitva hagytuk az ajtót,kellemes volt a levegő,este volt egy felhőszakadás,az egész meleget benyomta a lakásba...
Ma csak délután leszek,munka van,majd jelentkezem,addig is legyen nagyon szép napja mindenkinek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
.. Én is éppen most iszogatom itt a gép mellett. 
Most talán egy picit mi is jobban aludtunk, de azért párszor ránéztünk az órára... Ma van Orbán napja, az utolsó fagyosszentek napja...egy kicsit hűvösnek éreztem a reggelt, de a hőmérő 11 fokot mutat.. ez nem rossz. Mára szép idő ígérkezik, és már be is pakoltam a mosógépet, és szépen dolgozik. Ma végre az udvarra teregethetek majd! 
Együtt ma a család, Gábor tegnap a munka után hazajött. Ebéd után viszont megy majd vissza Pestre, mert programjuk lesz...
Neked is jó munkát! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás