Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

jó reggelt mindenkinek!
Érdekes,tényleg eltűnt a hozzászólásod Margitka,de én olvastam,tegnap még jó párszor láttam...És az is eltűnt amit én válaszoltam rá.hogy mi is forrásvizet iszunk,10 literes palackban vesszük,még a szénsavas vizet sem isszuk.
Nálunk ma is szép őszi reggel van,széllel,hideggel,esővel...
Ma mennem kell ,csak délután leszek ,munka van,addig is legyen szép napotok!Puszi.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Tulajdonképpen átköltözés alatt van az új tárhelyre az oldal. Ez pár napot még igénybe vesz, és ezalatt lehetnek problémák. De végül gyorsabb, és biztonságosabb is lesz az oldal!
Akkor jó munkát Neked is! 
Ja és tegnap délután megsütöttem a bögrés kókuszost. Én csak mandulaszeletekkel szórtam meg a tetejét. Aztán a fiúk este tejszínhabbal a tetején ették. Én pedig anélkül, de úgyis jó. Igazán finom lett!

Szuper,érdekes nekem nem látszottak igy benne a kókusz szemcsék,vajon miért?
Csak rossz az idő,odaraktam az ernyőt is,sosem lesz már vége ennek a sok esőnek?Szinte végig esett egész májusban...
Akkor rendben,akkor biztosan vissza fog kerülni a hozzászólásunk,csak sokszor a képek is eltűnnek...
Ancsa!
Lehet, hogy én egy picit több kókuszt tettem bele? ... A cukorból pedig vettem el, mert megmértem a súlyát, és soknak találtam...
Itt is esett még éjjel is az eső, pedig már füvet szeretnénk nyírni, mert nagyon nő a sok esőtől! 
Abban csak reménykedek én is, hogy az ezen idő alatti hozzászólásaink és képeink is, míg másolják át az adatokat, majd megjelennek az új helyen is... Mindenesetre erre a költözésre már szükség van! 
Sziasztok.
Én is kívánok nagyon szép napot mára a rossz idő ellénre is.Tegnap szinte egész nap esett,ma a szél fúj nagyon,sok gyümölcs lepotyog sajnos.Nekünk is van intézni való mára is,délután dolgozom.
Margitka.
Finomat sütöttél,el is hiszem hogy ízlett mindenkinek.
A fűnyírás itt is aktuális lenne,talán szombaton sikerül.
Ancsa.
Jó munkát mára,teljen gyorsan a napod.
Szia Lia!
Na én meg eddig beszélgettem telefonon anyukámmal... De most már megyek, mert reggelizni kell, érzem, ha muszáj... jelez a gyomrom... ![]()
Aztán ma itthon lesz teendő, majd azért át kel lépni a boltba vajért és kakaóporért, mert elég kevéske maradt, és ebből kell majd a hétvégére több.. meg tojást is veszek, mert nem szeretem nagyon kiszámolni...
Nektek mára jó intézkedést, és délutánra jó munkát a dolgozóban! 

Nagyon bizonytalan az idő... Eső nem volt délelőtt, és szerencsére a szél elég jól megszárította az éjjel leesett eső miatt a füvet... A férjem a reggeli után mindjárt kiment füvet nyírni... biztos, ami biztos, hogy haladhasson, mert tegnap délután már elkezdte, és ma folytatta.. Nekem még volt egy kis teendőm, de aztán csatlakoztam a másik fűnyírógéppel én is... 11 órára be is fejeztük! Hú de jó! Nagyon örülök neki! ... Most már tőlem eshet! 
A boltba menés kimaradt, igaz, hogy csak péntekre kellenek a cuccok... addig még nem hiányzik... Na és most jöhet egy kis pihenés az ebéd előtt! ![]()
Szervusztok...jó soká értem haza,gyalog jöttem és fotóztam,aztán mikor már majdnem itthon voltam,rámcsörgött a turis nő,hogy jött áru...hát arra kanyarodtam...jó két órát eltöltöttem,de égül egy maréknyi keksz kiszúrót vettem csak.Nem tudom de egész nap fájdogál a fejem...az idő nyomott ,esős és idegesitő...Olyan sötét még látni is alig látok,hideg is volt hazafele még fáztam is,pedig felvettem a dzsekimet..A piacra is beléptem,epret és cseresznyét is vettem.
A fotó sajátom,a téren a templom oldalánál találtam ezt a bokrot..jók a szinei.. ![]()
Ancsa!
De gyönyörű színek vannak ezeken bokrokon! 
Az ebéd után ma is megnéztük a sorozatom mai részét. Aztán átmentünk anyósom házához, mert az utcán a járdára a kerítésből már nagyon kihajoltak az orgonabokrok, a gyalogos közlekedést is akadályozták... a férjem levágta a kinti ágakat, én meg lombseprűvel összeszedtem, és a kapunál behúztam, és félrehordtuk... A férjem még maradt, ott is lenyírta a füvet az udvarban... Én meg mégis csak átsétáltam a boltba.
El is fáradtunk ma, már megérdemeljük a pihenést mi is. Most ettünk 1-1 kis kocka sütit, egy icipici tejszínhabot is nyomtam rá... Jaj azzal tényleg még finomabb! 
Na és milyen keksz kiszórókat találtál? 
Itt még reggel óta eső nem volt, de a szél az nagyon nagy egész nap...
Hát olyanokat keresek mindig,ai még nincs..most találtam pulyka formát Hálaadásra,angyalkát ,télapót ,lóherét,pici macit...apró szivet kis csillagot,ezek nekem a fondanthoz is jók...ja meg egy kiscsirkét is! ![]()
Mutatom,hogy vannak a cuccok ládákban és úgy kell benne turkálni,találtam pizzasütőt,kerámia formát,meg káposztának való edényt is...de nem vettem már semmit...
Nehéz otthagyni bármit is...
Ezzel én is így vagyok, szeretek keresgélni! ... De itt ahogy látom, tényleg elég nehézkes lehet a mozgás. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás