Válasz: Társalgás

Sziasztok,jó reggelt!
Már megint felhős az ég...pedig nem lett volna rossz ma is lépni egyet,a Várban Street food fesztivál van.Mindenféle nemzetek ételeit kinálják...
Meglátom Atti mit szól hozzá,meg az időjárás,ha javul akkor biciklivel eltekerünk,körülnézni.Ha rosszabbodik az idő,akkor meg sütni fogok,sok a tojás itthon használni kell,a reggelihez is főzök párat.
Ilona!
Nagyon guszta a tekercs,nekem sosem sikerül ilyen szépre,ritkán is csinálok..Sajnálom a barátnődet,hogy ilyen sokszor kell műteni..
Margitka!
Örülök,hogy tetszett a film,én is láttam már többször is.Ami tetszik azt többször is megnézem.Az este egy új Baywatch filmet néztünk,maga a film jó volt,bár a nagyobb hangsúly a trágár beszéden volt...szinte minden második szó a filmben,már túlzás volt,ennyit szitkozódni...
Sajnos az öregség néha nagy teher,van akik szerencsések öregségükben is,pl egy ismerősöm 84 éves és még mindig könyvel,annyira tiszta a feje,de anyu ugye meg ,ő is zagyvál és kever és felejt nagyon...pedig 10 évvel fiatalabb...
Már meglocsoltam a virágokat kinn,épp mondtam is este Attinak,ennyi virág sosem volt még a balkonon,mint idén...
A macskák nem bántják őket,nekik is van fű szinte minden nagyobb cserépben,van honnan legeljenek,és árnyékot is ad nekik a sok zöld,meg szabadban érzik magukat egy kicsit.
Nem is mondtam,a kis fenyő amit a szüleimnél átültettem,elkezdett hajtani a végein,túlélte,és megmarad,nagyon sajnáltam volna már teljesen sárgult el,abban a pici cserépben,földje sem volt már csak gyökér!
Ma akkor most el vagyok kávémmal,aztán meglátjuk hogy alakul a nap,még jelentkezem,legyen szép,kellemes vasárnapja mindenkinek!