Megint itt vagyok,reggeliztem,azóta takaritok,porszivóztam és beraktam a szőnyegeket a kádba,egyesével,már a két kicsit nagyot nem ,nem is fér,ezekkel is megkinlódok,mert nagyon nehezek vizesen,megpróbálom kisúrolni őket,sajnos hogy drapp szinűek nagyon hamar piszkolódnak,nem is voltak letéve régóta a zöldeket használtam,de most ki akartam cserélni és hazahozattam Attival,még tavaly tavasszal vitte ez az anyjához őket,azzal hogy kimossa...az udvaron a betonon..most még koszosabban hozta haza mint ahogy elvitte...a zöldeket is feltekertem már egy ideje gondoltam majd ezeket rakom le és elvitetem azokat kimosni vele,de hát ha ezeket sem csinálta meg akkor semmi értelme...Volt már hogy elvitte autómosóban őket,aztán teljesen foltosan hozta haza,félig nedvesen,csupa szőr volt..mintha ki sem mosták volna,ezért nem is küldöm oda többet.
Na az ablakokat szerencsére megpucoltam korán reggel,de hát ahogy elnézem,itt is felhősödik ,igencsak lesz valami eső,még a szél is feltámadt...Úgyhogy kár volt...Végig kéne mászni a szekrények tetejét is nagyon gyűl a por rajta igy hogy ajtó ablak nyitva...de máris nagyon meleg van,mi lesz még nyáron...remélem akkor nem fogja valami okos bekapcsolni a fűtést,bár volt már rá példa nyár derekán tartottak próbafűtést.
De jó Nektek Lányok hogy van udvar és tudtok egy csomó dolgot ott kinn végezni,és persze kertészkedni,én is reggel már meglocsolgattam a virágokat.Most kicsit pihenek,mert a derekam kiállta rendesen a kádba hajolva...