Válasz: Társalgás
Szia Ilona!
Gyönyörű szép almát kaptatok Ti is! Ha jóízű, akkor az a természetes, ha fogy! ![]()
Ez milyen fajta? Tudod a nevét? 
Egy hét múlva lesz eredmény, majd odatelefonálok, hogy ne menjünk hiába...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szia Ilona!
Gyönyörű szép almát kaptatok Ti is! Ha jóízű, akkor az a természetes, ha fogy! ![]()
Ez milyen fajta? Tudod a nevét? 
Egy hét múlva lesz eredmény, majd odatelefonálok, hogy ne menjünk hiába...
Szia Margitka!
Jonagold alma ezt szereti mindenki. Nagyon finom az íze. Én még az Idaredet is nagyon szeretem, de asz nem volt. Már voltam a skype-on,válaszoltam, ujra kellett telepíteni. Már Ancsát is visszaigazoltam végre!
Szia Margitka!
Még nagyon sok boldog házassági évfordulót kívánok Nektek boldogságban, szeretetben, egészségben szép családotok körében!

Ilona!
Nagyon szépen köszönjük a megemlékezést! 
Most láttam, hogy írtál a Skype-re is. Már válaszoltam ott is! 

Szervusztok!
Elég soká értem haza pedig ma hamar szabadultam,de ég útközben piacoltam is,felpakoltam rendesen,vettem paradicsomot,új káposztát és kaprot,levest szeretnék főzni belőle,de aztán anyuék adtak egy darab marhahúst,nem biztos,hogy nem gulyás lesz...még meglátom holnap,ma már semmit nem csinálok,mert vettem két nagy edényt a tujáknak is,és három nagy pakkal vonszoltam magam haza,még beestem anyuékhoz is,ott segitettem,átültettük a kis fenyőjüket egy nagyobb edénybe mert szegény már nagyon sárgult,tavaly ilyenkor tele volt új hajtásokkal,most meg sárgul és hull a levele...nagyon kicsi volt a cserép neki,most egy 5x akkorába került.Reménykedünk,hogy megmarad,olyan szép kis formás.
Hazaérve lepakoltam és fogtam magam lementem még egyszer,a közeli boltba és három zsák 10 literes földet cipeltem haza,de már tényleg majd megszakadtam vele...Nem is ültetek ma már majd reggel,holnap...persze azokba a cserepekbe amikből kikerülnek a tuják,teszek petúniát,azt is hoztam a piacról újabb négy tövet,csodás fordosak,mintha szegfű lenne...majd holnap azt is lefotózom...Kezd beborulni,feketedik megint az ég,lehet megint eső lesz belőle...
Ilona!
Láttam,hogy visszaigazoltál,köszi!
ja ezt az iriszt itt fotóztam telefonnal a tömbünk mellett,ilyen szinűt még nem is láttam...
Ancsa!
De gyönyörű ez az írisz!
... Ilyen színűt még én sem láttam! Köszi a fotót! ![]()
Ma megint volt dolgod Neked is rendesen! ... De nem is arról vagy híres, hogy unatkozol! 
A mai nap rengeteget mentünk... délután még Érden is voltunk megint... De most már csak pihenő van!
Sziasztok.
Csak épp beintegetni van időm,nekünk is nagyon mozgalmas volt a mai napunk.
Margitka.
Én is kívánok még nagyon sok boldog évet együtt, szeretetben;boldogságban,családod körében.
Szia Lia!
Akkor ez a mai nap ilyen forgalmas volt mindnyájunknak!
Neked is nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat!

Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Szeretettel kivánok nagyon sok boldog évfordulót még Nektek,erőben,egészségben,szeretetben fogjátok egymás kezét!

sziasztok!
Úgy elaludtam,azt hittem már lesz kávé mire ideérek...egyszer megébredtem éjjel,wc-re,utána visszaaludtam,egész fél 7 ig,Atti csörgött fel,arra ébredtem meg,jól kidolgoztam magam tegnap,fájnak a vállaim,a karjaim,meg a lábaim is...Még kávét sem ittam,most fogok főzni...
Aztán meg főzni kell,és kenyeret is akarok sütni...készitettem kovászt tegnap.
Akkor kivonszolom magam kávét főzni...hátha jobb lesz....
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi itt is a jó kívánságokat az évfordulónkra, aranyos vagy!
Remélem, hogy közben Neked is kifőtt már.
... Itt is csak most itta meg a férjem, én meg fél 7-körül fogok inni, mert addig nem lehet... Ma csak 6 óra előtt pár perccel ébredtem meg, aztán utána még fent megágyaztam, de finom kávé illatra jöttem le...
Nekünk ma szerencsére nem kell főzni, tegnap jó sokat főztem, 2-3 napra is elegendő. Majd délután akarok sütni sajtos tallérokat. Addig van teendő és elintézendő mára is...
Most csak egyszer voltam fent 3 óra után, aztán ha nem is rögtön de elaludtam, ami még nagyon kellett...
Egyenlőre nincs eső, de nagyon mondogatják most a tévében, hogy várható sok helyen...
Mit készülsz főzni?
Na most már ki is megyek a kávémért, mert azért az nagyon hiányzik! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás