Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Hú az rossz lehet, ha nem mozog rendesen a nyakad!... de majd csak bemozgatod! Remélem, hogy azért már nem fáj annyira! Jobbulást!
Az szerencse, hogy gondoskodsz arról Te is, hogy otthon mindenből legyen pótlás!.. Mi is így vagyunk általában mindennel... akkor mára is lesz kimozdulás otthonról! 
Este korábban felmentünk, de még a hálószobában is néztük egy picit a tévét... de arra nem is emlékszem már, hogy meddig... mindig a férjem kapcsolja le... De hajnali 4 óra óta nem tudtam már aludni, voltam kint a fürdőszobában is... aztán próbáltam visszaaludni, amikor visszamentem, de nem sikerült... Ezért aztán csak felkeltünk a szokásos időben, mert közben a férjem is felébredt... egy kicsit beszélgettünk, de kidobott az ágy bennünket...
Most elég hűvös a reggel, kiléptem a teraszra, hoztam be esővizet a virágoknak... de siettem is vissza, mert fúj a szél is... és csak 9 fok van, de sokkal hidegebbnek érezhető a levegő a szél miatt. 
Változnak a dolgok itthon is... Elég sok leves megmaradt, pedig nagyon nagyon finom a csicseri borsó... ezért ma nem is főzzük meg a hagyományosan szokott vasárnapi húslevest, mert ezt nem szabad kiönteni!... Így másodiknak is csak rakott palacsinta fog készülni, mivel ez nagyon tartalmas, laktató... mást nem is készítek..
De a mosógépet nekem ma is be kellett indítani, már dolgozik... Mindenképpen kiteregetek, ha esne akkor is lehet a teraszra...
Látom, hogy tegnap is jó filmet néztél este! Ezt már mi is láttuk valamikor, tényleg nagyon jó! ... 
Közben mi is megkávéztunk, így mindjárt más azért!

Mindenkinek